Νεκρός ο νεαρός μετανάστης που παρασύρθηκε από νταλίκα στο νέο λιμάνι της Πάτρας – Προσπάθησε να κρυφτεί στα ημιαξόνια φορτηγού

Τον παρέλαβε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ

Δεν άντεξε τελικά και έφυγε από τη ζωή ο νεαρός μετανάστης, 19χρονος πιθανότατα, ο οποίος τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από νταλίκα στο νέο λιμάνι. Ο αλλοδαπός προσπάθησε να κρυφτεί στα ημιαξόνια του φορτηγού.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Αλλοδαπός είναι ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά νωρίτερα μέσα στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα. Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο  μετανάστης προσπάθησε να κρυφτεί στα ημιαξόνια του φορτηγού για να περάσει στην Ιταλία και παρασύρθηκε.

Ο οδηγός του φορτηγού είναι Έλληνας 52 ετών και αυτή τη στιγμή καταθέτει στις λιμενικές αρχές.

Ως γνωστόν μπορεί οι μετανάστες να απομακρύνθηκαν από τα παλιά εργοστάσια απέναντι από το νέο λιμάνι, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι καθημερινά επιστρέφουν κάποιοι. Η αστυνομία τους προσαγάγει και πάλι από την αρχή.

Συνήθως στη λιμενική ζώνη, όχι στον ISPS, κινούνται περί τα 15 άτομα, όπως αναφέρουν πηγές στο thebest.gr.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στο νέο λιμάνι της Πάτρας. Άνδρας παρασύρθηκε από όχημα, από νταλίκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Τον άνδρα παρέλαβαν τραυματισμένο διασώστες του ΕΚΑΒ και με κινητή μονάδα, στην οποία ήτα και γιατρός, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

thebest.gr

limani-patras

Επιστολή παραίτησης του Κ. Παπαθανάση από τον Σύλλογο «ΝΕΑ ΓΗ»