Νέες πτήσεις το 2018 από Ελβετία και Αυστρία προς Άκτιο και Κεφαλλονιά

Το τουριστικό πρακτορείο Rhomberg Reisen σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία People’s Viennaline ανακοίνωσαν νέες πτήσεις προς την Κεφαλλονιά και το Άκτιο  για το 2018.

Πιο αναλυτικά:

Από το αεροδρόμιο του St. Gallen–Altenrhein που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της ομώνυμης πόλης η οποία βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Ελβετίας και πολύ κοντά στα σύνορα με την Αυστρία από την 1η Ιουνίου έως τις 28 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιείτε μία πτήση την εβδομάδα κάθε Παρασκευή.

aktio1

Όσον αφορά το Άκτιο η εταιρεία θα συνεχίσει και το 2018 τις πτήσεις από το St.Gallen ενώ από τις 5 Ιουνίου έως τις 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιεί για πρώτη φορά από το Σάλτσμπουργκ μία πτήση την εβδομάδα κάθε Τρίτη.

aktio2

Πολύ ευχάριστα τα νέα για τους δύο παραπάνω προορισμούς του Ιονίου καθώς προς την Κεφαλονιά μετά από αρκετά χρόνια θα έχουμε και πάλι απευθείας πτήση από κάποια Ελβετική πόλη ενώ προς το Άκτιο οι πτήσεις από το Σάλτσμπουργκ θα ενισχύσουν ακόμα περαιτέρω το τουριστικό ρεύμα από την Αυστρία.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω εξελίξεις δεν είναι τυχαίες είναι αποτέλεσμα των συναντήσεων που είχαν ο Α/Π Τουρισμού κ.Σπύρος Γαλιατσάτος και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης κ.Γεράσιμος Τιμοθεάτος στα πλαίσια της τουριστικής έκθεσης FERIEN που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην Βιέννη.

Screenshot_13-3

kefaloniapress.gr

 

Δήμητρα Μπιτσικώκου: Το χρυσό κορίτσι του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ από το Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)