ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΝέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας η Αγγελική Σμπούκη (ΦΩΤΟ)

Νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας η Αγγελική Σμπούκη (ΦΩΤΟ)

Νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας η Αγγελική Σμπούκη (ΦΩΤΟ)

Με ψήφους 17 υπέρ και μια λευκή,νέα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι από σήμερα και μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας η Αγγελική Σμπούκη.

Η κ. Σμπούκη,αποτέλεσε την ομόφωνη πρόταση των μελών της παράταξής της έπειτα από την εισήγηση του δημάρχου Π. Λουκόπουλου λαμβάνοντας 17 ψήφους -3 παραπάνω από τα προβλεπόμενα- κατά τη μυστική εκλογική διαδικασία.

Ο κ. Δήμαρχος συντετριμμένος για τον απροσδόκητο χαμό του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Χαράλαμπου Κανέλλου ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα πρόεδρο, ενώ καλωσόρισε και τη νέα δημοτική σύμβουλο κ. Σαλούρουη η οποία καταλαμβάνει τη θέση του εκλιπόντα ως επιλαχούσα της δ.ε. Αποδοτίας στο δημοτικό συμβούλιο.

Αίσθηση προκάλεσε στο τέλος της διαδικασίας να αναγνώσει η νέα πρόεδρος ευχαριστήριο μήνυμα για την εκλογή της, με τον προεδρεύοντα του δημοτικού συμβουλίου Ανδρέα Κοτσανά να επισημαίνει ότι πρόκειται για μια ειδική συνεδρίαση που δεν έχει πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της αιτίας σύγκλησή της

Να σημειωθεί επίσης ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ΕΙΔΙΚΗΣ συνεδρίασης, ο προεδρεύων κ. Κοτσανάς απέφυγε να καθίσει στην θέση του εκλιπόντα σε ένδειξη σεβασμού και μνήμης, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χαράλαμπου Κανέλλου.

nafpaktianews.gr

Η Κατερίνα Κιτσάκη σε Αμφιλοχία και Ορεινό Βάλτο – Επίσκεψη στην ΑΜΦΙΓΑΛ (ΦΩΤΟ)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr