ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝέα μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη (VIDEO)

Νέα μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη (VIDEO)

Νέα μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη (VIDEO)

Νέα μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη. Δεν έχει τέλος το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, καθώς νέα στοιχεία και μαρτυρίες έρχονται στο φως ανατρέποντας τα δεδομένα.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ένας νέος μάρτυρας που δίνει νέα στοιχεία στη σκοτεινή αυτή υπόθεση. 

Πρόκειται για τον επιστάτη των κτημάτων της Ειρήνης και του αδελφού της, ο οποίος στην κάμερα της εκπομπής τονίζει ότι η 44χρονη δεν είχε στην κατοχή της μπιτόνι σαν αυτό που βρέθηκε μέσα στο καμένο της αυτοκίνητο για να μεταφέρει πετρέλαιο.

«Πολλές φορές όταν δούλευα στα κτήματα ξεμέναμε από πετρέλαιο. Η Ειρήνη πήγαινε και μου έφερνε πάντα μέσα σε κόκκινα δοχεία. Τέτοιο μπιτόνι σαν αυτό που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της εγώ δεν είχα δει ποτέ και πιστεύω ότι αν πάτε και πάλι στην αποθήκη του σπιτιού της θα δείτε ότι δεν υπάρχει», είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα κατηγορηματικά ότι η 44χρονη αποκλείεται να αυτοκτόνησε και τόνισε ότι εργαζόταν στα κτήματα σαν άντρας.

«Ήταν και άνδρας και γυναίκα μαζί. Τέτοια γυναίκα σαν την Ειρήνη θα κάνει πολλά χρόνια να εμφανιστεί στο χωριό μας», τόνισε.

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γ. Καραϊβάζ, τόνισε ότι στο μικροσκόπιο των τεχνικών πραγματογνωμόνων που έχει διορίσει η οικογένεια της 44χρονης έχουν μπει οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τη μέρα του θανάτου της στην περιοχή, καθώς εκτιμούν ότι αν επικρατούσαν συγκεκριμένες συνθήκες τότε ενισχύεται το σενάριο που ίδιοι πιστεύουν ότι η Ειρήνη δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε στο σημείο που τελικά βρέθηκε.

Τέλος, όπως είπε, έχουν ήδη αρχίσει να συντάσσουν το προφίλ του εν δυνάμει υπόπτου και σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες για να ξετυλιχθεί ο μίτος της Αριάδνης θα ξεκινήσουν από την αρχή, από το πρόσωπο δηλαδή που ειδοποίησε τις αρχές για το αυτοκίνητο. Και αυτό γιατί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» κατά τη διάρκεια της αναζήτησης της Ειρήνης, είχαν δείξει ένα παρόμοιο αυτοκίνητο που δεν ήταν ίδιας μάρκας και ίδιου χρώματος με της 44χρονης. Γεννάται λοιπόν το ερώτημα πώς ο άνθρωπος αυτός κατάλαβε ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο της Ειρήνης και ειδοποίησε την αστυνομία.

Δείτε το Βίντεο 

Ασημένιο μετάλλιο στην ανεργία για τη Δυτική Ελλάδα – Στο 26,1% οι άνεργοι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr