Νέα μαρτυρία φωτιά για τη 44χρονη Ειρήνη! Δύο άνδρες ήταν δίπλα από το αυτοκίνητό της και πέταξαν κάτι στη λίμνη (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Παράσταση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι εθελοντές που συμμετέχουν στις έρευνες για το θάνατό της

«Ο ένας άνδρας περίπου 25 χρόνων, βρισκόταν πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Ένας άλλος γύρω στα 35 που είχε περασμένο πάνω του ένα ασύρματο, στεκόταν στις όχθες της λίμνης και εκείνη την ώρα πέταξε κάτι στο νερό. Και οι δύο φορούσαν στολές κυνηγών αλλά δεν κρατούσαν όπλα», είπε.

Την ίδια στιγμή ο αδερφός της Ειρήνης επαναλαμβάνει ότι η αστυνομία έκανε λάθη στο χειρισμό της υπόθεσης, αλλοιώνοντας στοιχεία που θα οδηγούσαν στη λύση του μυστηρίου.

«Νύχτα και με άγχος δεν προλάβαμε να δούμε το αυτοκίνητο. Το φόρτωσαν, έτσι όπως το φόρτωσαν, δηλαδή οι πίσω ρόδες γιατί πρέπει να κινούνται; Γιατί πρέπει να τρίζουν; Γιατί πρέπει από δεξιά και αριστερά να φεύγουν πράγματα; Γιατί δεν το έβαλαν από πάνω να το πάρουν και να το σκεπάσουν; Και γιατί δεν το άφησαν εκεί, ώστε την άλλη μέρα να δούνε και να κάνουν έλεγχο εκεί; Ας τα βρει η αστυνομία, αλλά να μας τα πει κιόλας, μην τα λέει μισά και κολοβά», είπε.

H Ένωση Αξιωματικών της ΕΛΑΣ Δυτικής Ελλάδας πάλι με ανακοίνωσή της στηρίζει την αστυνομία Αγρινίου για τους χειρισμούς της στην μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

«Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν αποδείξει πως λειτουργούν με επαγγελματισμό, αμεροληψία, μεθοδικότητα και πάνω από όλα με αποτελεσματικότητα και μπορούν να φέρουν εις πέρας σοβαρές και δύσκολες υποθέσεις. Η  Ένωσή μας θέλει να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της προς τις αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος  η Εθελοντική Ομάδα Ερευνών, που δημιουργήθηκε στο Facebook  για την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, έκανε γνωστό ότι προτίθεται να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας  την ερχόμενη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί προς την Εισαγγελία Αγρινίου.

star.gr

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Το μαύρο Nissan με τους δύο ύποπτους στον τόπο…