ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΝέα δράση για τον Καρκίνο του Μαστού

Νέα δράση για τον Καρκίνο του Μαστού

Νέα δράση για τον Καρκίνο του Μαστού

Στην μεγάλη εκδήλωση Pink the City στην Πάτρα, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και η σύζυγός του Εύη, στέλνοντας το μήνυμα «Ούτε ο καρκίνος του μαστού, ούτε καμία άλλη πάθηση μπορούν να νικήσουν τη θέληση για ζωή, για δράση, για αγάπη! Πολλά συγχαρητήρια στο “Άλμα Ζωής”»!

Η εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κέντρο της Πάτρας έγινε για 7η χρονιά και αποτελεί παράδειγμα και για άλλες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας, ώστε να πράξουν το ίδιο.

Λίγες μέρες πριν στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Ιατρείο του δήμου ενημερωτική εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού, ενώ την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί δράση για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με τον Καρκίνο του Μαστού.

Εθελοντές και εργαζόμενοι του Κοινωνικού Ιατρείου με ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης. Στόχος είναι η ενημέρωση ιδιαιτέρως των γυναικών ότι θα πρέπει να προχωρούν σε προληπτικές εξετάσεις διότι ο καρκίνος του μαστού όταν διαγνωστεί σε πρώιμο στάδιο είναι ιάσιμος.

Εφημερίδα «Συνειδηση»

«Είχατε και έχετε άριστους προϊσταμένους»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr