ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝαύπακτος: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του συντονιστικού – Τι αποφασίστηκε

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του συντονιστικού – Τι αποφασίστηκε

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του συντονιστικού – Τι αποφασίστηκε

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου στο δημαρχείο της Ναυπάκτου αναφορικά με τις καταστροφές που υπέστη η δ.ε. Αντιρρίου από τη χθεσινοβραδινή νεροποντή.

Όπως αποφασίστηκε:

-Οι πολίτες που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία,θα μπορούν από τη Δευτέρα το πρωί στις 08.30 να τηλεφωνούν στο πενταψήφιο νούμερο 15199 για τις ζημιές.

-Δημιουργούνται 4 επιτροπές, για την καταγραφή των ζημιών σε οικίες,επιχειρήσεις,υποδομές και οικιακό εξοπλισμό,ήδη από αύριο το πρωί.

-Αποφασίστηκε επίσης να απευθυνθούν τόσο στην εταιρεία που διαχειρίζεται την Ιόνια οδό,όσο και στο υπουργείο υποδομών ώστε να ελεγχθούν όλες οι υποδομές της περιοχής.

-Να κηρυχθεί με απόφαση της περιφέρειας δυτ. Ελλάδας η δ.ε.Αντιρρίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να προχωρήσουν οι αναγκαίες χρηματικές ενισχύσεις στους πληγέντες και οι υπόλοιπες ευεργετικές διατάξεις του νόμου περί φυσικών καταστροφών.

-Επίσης η περιφέρεια δυτικής Ελλάδας να καθαρίσει τα ρέματα,προχωρώντας παράλληλα τη σχετική δημοπρασία

Να σημειωθεί,ότι στη συνεδρίαση μετείχαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας,ο δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος,υπηρεσιακοί παράγοντες,εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και εκπρόσωπος της πολιτικής προστασίας.

nafpaktianews.gr

Ένας… καταρράκτης στο κέντρο της Ναυπάκτου (VIDEO)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr