ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΝαύπακτος: Μέτωπο κατά του παρεμπορίου ανοίγουν τα ταξί

Ναύπακτος: Μέτωπο κατά του παρεμπορίου ανοίγουν τα ταξί

Ναύπακτος: Μέτωπο κατά του παρεμπορίου ανοίγουν τα ταξί

Το σωματείο ταξί Ναυπακτίας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου: 

“Εκδικάστηκε πριν λίγες ημέρες στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, η υπόθεση που αφορούσε το Σωματείο μας και κατ’ επέκταση τον κλάδο μας, περί της παράνομης μεταφοράς επιβατών με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, άτομο αλβανικής καταγωγής που διαθέτει αυτοκίνητο Ι.Χ. και διαμένει στην παραλιακή Δωρίδα (Μαραθιάς), όπου και δραστηριοποιείται ευκαιριακά, μετέφερε επ’ αμοιβή ηλικιωμένη γυναίκα με το πρόσχημα της παροχής βοήθειας κατ’ εξακολούθηση στη Ναύπακτο.

Αυτό συνέβαινε και με άλλα πρόσωπα κι άλλους προορισμούς.

Οι πληροφορίες που μας δόθηκαν αξιοποιήθηκαν επαρκώς με την αρωγή και κινητοποίηση της Τροχαίας Ναυπάκτου και επέφεραν τη σύλληψη του ανωτέρου και παραπομπή του σε τακτική δικάσιμο. Αποτέλεσμα, επτά (7) μήνες με διετή (2) αναστολή και τρεις (3) χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Συγχαίρουμε την Ελληνική δικαιοσύνη, επαινούμε την παροχή βοήθειας όλων όσων συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση, ενθαρρύνουμε τούς συναδέλφους να συνεργάζονται με τις διοικήσεις για την πάταξη τέτοιων παραβατικών συμπεριφορών και ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σ’ όλους τους συναδέλφους του μεροκάματού και του δρόμου”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΑΑΕΞΑΝΔΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                   ΜΠΑΝΙΑΣ ΘΩΜΑΣ

npress.gr

Κοινωνικός Τουρισμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις online αιτήσεις

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr