Ναυπακτία: Ο Τ. Λουκόπουλος απαντά στην ανακοίνωση στήριξης στο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Δήμαρχος δεν είναι για να κάνει delivery σε κομματικές στοχεύσεις

Για πολλοστή φορά ο Δήμαρχος Ναυπακτίας διαψεύδει περι της σχέσης του με τον ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος “απαντά” στην ανακοίνωση της  επίσημης ιστοσελίδας του ΣΥΡΙΖΑ  σύμφωνα με την  οποία περιλαμβάνεται μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων και Περιφερειαρχών που το κυβερνών κόμμα στηρίζει στις επερχόμενες εκλογές . Ο κ. Λουκόπουλος  τόνισε ότι ο Δήμαρχος δεν είναι για να κάνει delivery σε κομματικές στοχεύσεις ,  σέβεται τα κόμματα και τις όποιες παρεμβάσεις κρίνουν σκόπιμο να κάνουν στην κοινωνία. Στη Ναυπακτία όμως έχουμε μια παράταξη της Ενωτική Πρωτοβουλία ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, δημιουργική, που έχει να απολογηθεί μόνο για το έργο που παρήγαγε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κομματική εξάρτηση είναι για τους αδύναμους, γι΄ αυτούς που κοιτάνε να ψηλώσουν το μπόι τους με τεχνητές παρεμβάσεις.  Μόνο όποιος δεν γνωρίζει τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θεωρεί ότι αυτά ταυτίζονται με κομματικές στοχεύσεις.

Για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος δεν είναι για να κάνει delivery  σε κομματικές απόψεις.

Σέβομαι τα κόμματα και τις όποιες παρεμβάσεις κρίνουν σκόπιμο να κάνουν στην κοινωνία.

Στη Ναυπακτία όμως έχουμε μια παράταξη, την Ενωτική Πρωτοβουλία, ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, δημιουργική, που έχει να απολογηθεί μόνο για το έργο που παρήγαγε.

Στην ομάδα μου, στο συνδυασμό μου, συμμετέχουν άνθρωποι από όλο το πολιτικό φάσμα, μέλη και στελέχη διαφορετικών πολιτικών κομμάτων, όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει χωρίς να κουραζόμαστε.

Το πολύχρωμο αυτό ουράνιο τόξο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας έφερε την άνοιξη στη Ναυπακτία.

Με αυτό το χρώμα  θα περάσουμε και σε δεύτερη πετυχημένη θητεία.

nafpaktianews.gr

Δυτική Ελλάδα: Βρέθηκε ο Έλληνας ομογενής, Αθανάσιος Τερλεπάνης 56 ετών από την Πάτρα