ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΝαυπακτία: Νέα καταγγελία Κοτσανά προς τον υπουργό εσωτερικών για τη μη παραχώρηση γραφείου και γραμματέα

Ναυπακτία: Νέα καταγγελία Κοτσανά προς τον υπουργό εσωτερικών για τη μη παραχώρηση γραφείου και γραμματέα

Ναυπακτία: Νέα καταγγελία Κοτσανά προς τον υπουργό εσωτερικών για τη μη παραχώρηση γραφείου και γραμματέα

Σε μια ακόμη καταγγελία προχώρησε ο Α.Κοτσανάς,αυτή τη φορά προς τον υπουργό εσωτερικών.Στην επιστολή του καταγγέλει το δήμαρχο Ναυπακτίας Β.Γκίζα αφού είκοσι ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η νέα δημοτική αρχή,δε μερίμνησε ώστε οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου να διαθέτουν το δικό τους χώρο και προσωπικό για την άσκηση των καθηκόντων τους.

Αναλυτικά αναφέρει:

Παραχώρηση χώρου Δημοτικών Παρατάξεων

Κύριε Υπουργέ,

με την ανάληψη των καθηκόντων μας όφειλε ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κος Β. Γκίζας, σύμφωνα με το νόμο 4555 άρθρο 73 παρ.9,  να μας παραχωρήσει εξοπλισμένο χώρο καθώς και γραμματειακή υποστήριξη στις Δημοτικές Παρατάξεις.

Είκοσι μέρες μετά ο χώρος αυτός δεν είναι στη διάθεσή μας παρά το προφορικό αίτημα μου στο Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών και την ενημέρωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου από τον ίδιο   με αποτέλεσμα να είμαι υποχρεωμένος να κοινοποιήσω το αίτημα μου σε εσάς.

Σημειωτέον οι διαθέσιμοι χώροι είναι πάρα πολλοί και ενδεικτικά τόσο στο Κεντρικό Δημαρχείο όσο και στο Κτίριο που στεγάζεται η Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Ως εκ του τούτου δεν υπάρχει λόγος για τη μη άμεση παραχώρηση χώρου με σκοπό την αποδοτικότερη λειτουργία των Δημοτικών Παρατάξεων.

                                                         Με εκτίμηση,

                                                ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ“ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Δείτε αν το δικαιούστε – Όλα τα βήματα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr