Η Ναυπακτία αρνείται να δηλώσει στο Κτηματολόγιο

Μόλις το 15% των ιδιοκτητών έχουν προσέλθει μέχρι σήμερα στο γραφείο κτηματολογίου, προκειμένου να δηλώσουν τα δικαιώματα των περιουσιών τους, σύμφωνα με πηγές του γραφείου Κτηματογράφησης.

Την έκκληση για να σπεύσουν οι πολίτες να δηλώσουν τα ακίνητά τους,έκανε στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου χθες, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Π. Λουκόπουλος.

Οι συνεχείς παρατάσεις, το οικονομικό ή τα κλειστά σπίτια λόγω της απουσίας των ιδιοκτητών, φαίνεται ότι επιδρούν αρνητικά,στους ρυθμούς με τους οποίους η Ναυπακτία δηλώνει τα ακίνητα.

Οι πολίτες πιθανόν έχουν την εντύπωση ότι θα δίνονται διαδοχικές και για μεγάλο χρονικό διάστημα παρατάσεις στις προθεσμίες κτηματογράφησης κι έτσι αυτό επιδρά αρνητικά στην προσέλευση. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι οι παρατάσεις κάποτε τελειώνουν και πιθανόν να βρεθούν αντιμέτωποι με τα στενά χρονικά περιθώρια,αλλά και πιθανά ζητήματα που θα προκύψουν (νομικά,ιδιοκτησιακά κ.α) κατά την διαδικασία των δηλώσεων. Ζητήματα που απαιτούν χρόνο ώστε να ξεπεραστούν. Σ’αυτές τις περιπτώσεις, ο χρόνος δεν θα είναι σύμμαχος, αλλά εχθρός της διαδικασίας.

nafpaktianews.gr

Τμήμα Κτηνιατρικής Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Διενέργεια εμβολιασμού κόκκινων αλεπούδων