Φωκίδα: Σκυλί δάγκωσε στο πρόσωπο βρέφος 10 μηνών!

Νεότερη ενημέρωση:

Σύμφωνα με επικοινωνία που είχε το tempo24 με το διευθυντή της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ρίου κ. Ηλιάδη όπου μεταφέρθηκε το βρέφος, πρόκειται για κοριτσάκι το οποίο κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ενώ έχει σοβαρά τραύματα και στη γνάθο. Το παιδί νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο Καραμανδάνειο διασωληνωμένο και αναμένεται αύριο να μεταφερθεί στον Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθεί. 

Οι πληροφορίες του tempo24 αναφέρουν ότι το παιδί τραυματίστηκε από πίτ μπουλ της οικογένειας, ενώ βρισκόταν στην περιοχή της Φωκίδας. Το περιστατικό έγινε στις 5.30 το απόγευμα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και από εκεί στο Νοσοκομείο του Ρίου για να καταλήξει στο Καραμανδάνειο, όπου οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν.

Πρώτη ενημέρωση:

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Ναύπακτο. 

Σκύλος δάγκωσε βρέφος 10 μηνών στο πρόσωπο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του!

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπακτού όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Οι γιατροί που εξέτασαν το μωρό, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του βρέφους, έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και τώρα νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί ανήκε στην οικογένεια του.

nafpaktianews

Μπελεβώνης: «Κανείς δεν γνωρίζει πως θα γίνει η αναδιάρθρωση»