Ναύπακτος: Απίστευτος κόσμος και κέφι στην οδό Μεζεδίων (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, στο γραφικό Στενοπάζαρο της Ναυπάκτου, η εκδήλωση θεσμός του συλλόγου ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ «Νταβάδες… στην οδό Μεζεδίων» με την συνδρομή του δήμου Ναυπακτίας.

Η γιορτή αυτή, αποτελούσε για τη Ναύπακτο κάποτε, μια συνηθισμένη καθημερινή εικόνα,όπου στον σημαντικότερο εμπορικό δρόμο της παλιάς Ναυπάκτου, βρίσκονταν μαζεμένες, όλες οι ψησταριές, τα κρασάδικα, τα εστιατόρια και γενικά εκτός των εμπορικών καταστημάτων, ο «παράδεισος του καλοφαγά».

Αυτό λοιπόν το κλίμα πριν και μετά τον πόλεμο, αναβιώνει κάθε χρόνο από τον σύλλογο ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ θέλοντας να μεταφέρει κλίμα και αποκριάτικη διάθεση σε όλους του ντόπιους και επισκέπτες της πόλης του τριημέρου

Άφθονο ντόπιο κρασί, σουβλάκια και το παραδοσιακό γκιούλμπασι (χοιρινό τυλιχτό στη λαδόκολλα) αποτελούσαν τους γευστικούς μεζέδες που οι εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου πρόσφεραν με την καρδιά τους δωρεάν σε όλους. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το μουσικό στοιχείο με μουσικές και τραγούδια κομμένα και ραμμένα στο κλίμα των ημερών.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

nafpaktianews

Θέρμο: Συνεχίζονται τα έργα στον δρόμο Δρυμώνας – Νεροσύρτης – Προυσός (ΦΩΤΟ)