Ατομικό πρωτάθλημα σκακιού μαθητών Ναυπακτίας

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν από τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ ‘ΕΠΑΧΤΟΣ’) στο Hotel «Φλοίσβος «- Ναύπακτος οι προκριματικοί για το πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού, στο οποίο έλαβαν μέρος 40 μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία της Ναυπάκτου, τα εκπαιδευτήρια Πάνου και από δυο σχολεία του Μεσολογγίου.

Από την πετυχημένη αυτή εκδήλωση στην οποία χορηγός ήταν τα Εκπαιδευτικά Κέντρα ΚΥΤΤΕΑ, 20 μαθητές προκρίθηκαν (αφού πήραν 3 βαθμούς και άνω)στην τελική φάση των προκριματικών που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, στις 17 Μαρτίου στο »Emileon». Τα Πανελλήνια μαθητικά θα γίνουν στην Αθήνα 20-22 Απριλίου. Στο Αγρίνιο έχουν ελεύθερη συμμετοχή οι μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων. Σημειώνεται ότι όσοι λάβουν μέρος και καταλάβουν μια από τις τρεις πρώτες, είτε στα αγόρια είτε στα κορίτσια, θα λάβουν έκπτωση 50 % στα δίδακτρα της επόμενης χρονιάς από δυο διαφορετικά φροντιστήρια ξένων γλωσσών στη Ναύπακτο.

Σε κάθε τάξη την πρώτη θέση έλαβαν:

Νήπια: Ιωνά Φανή
Α δημοτικού: Φούντας Αλέξανδρος, Βλαχογιάννη Ιφιγένεια
Β δημοτικού: Ντάρλας Γεώργιος, Βολτέα Άννα
Γ δημοτικού: Σφήκας Ιωάννης
Δ δημοτικού: Κατσούλης Φώτης
Ε δημοτικού: Κουρμούσης Παναγιώτης
Στ δημοτικού: Αλεξόπουλος Κωνσταντίνος

Το 6ο δημοτικό σχολείο είχε τις περισσότερες νίκες και τα καλλίτερα κριτήρια ,στο οποίο απονεμήθηκε κύπελλο για τη πρώτη θέση ομαδικά. Τη 2η θέση πήρε το 5ο ΔΣ και την 3η το 2ο ΔΣ και πήραν αντίστοιχα κύπελλα.

Δείτε φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Λευκάδα – Αιτωλοακαρνανία: 3η ποδηλατική διαδρομή 200 χιλιομέτρων «Λευκάδα – το Στεριανό Νησί» (ΦΩΤΟ)