Η Νάντια Μπουλέ γυμνάζεται και φαίνεται! (ΦΩΤΟ)

Οι περισσότεροι όσο μεγαλώνουμε βλέπουμε το σώμα μας και σκεφτόμαστε «κάθε πέρσι και καλύτερα», η Νάντια Μπουλέ το κοιτάζει και είμαστε βέβαιοι ότι θα λέει «κάθε του χρόνου και καλύτερα». Αυτό το κορίτσι μοιάζει να έχει κάνει συμβόλαιο με το χρόνο ή με τον Διάβολο σαν άλλος Φάουστ. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι κάθε χρόνος που περνάει τη βρίσκει ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Ή μάλλον εξηγείται. Δεν είναι μόνο το μιούζικαλ που επιτάσσει από εκείνη να κρατάει το σώμα της σε μια πολύ καλή κατάσταση για να έχει τις αντοχές. Είναι και η στροφή της σε μια διαφορετική διατροφή, σε έναν πιο βιολογικό τρόπο ζωής. Αν την ακολουθείς στα social media θα έχεις αντιληφθεί ότι η Νάντια κοιμάται και ξυπνάει με γάλα καρύδας, δημητριακά και διάφορα άλλα είδη που προσφέρουν στον οργανισμό βιταμίνες και τον θρέφουν σωστά.

Τα αποτελέσματα φαίνονται σε κάθε της ανάρτηση στο Instagram. Ούσα αυτή την περίοδο σε πρόβες για ένα νέο μιούζικαλ που ετοιμάζει με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Μαλισσόβα, η Νάντια Μπουλέ γυμνάζεται, ιδρώνει και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Στη φωτογραφία φοράει την αθλητική της περιβολή και η προσοχή πέφτει στους κοιλιακούς και το πληθωρικό της μπούστο.

eleftherostypos.gr

Α.Ο. Αγρινίου: Επιτυχημένη η επέμβαση του Οδυσσέα Σαρρή