Νάντια Μπουλέ: Η σέξι βραδινή εμφάνιση της Ναυπάκτιας και τα νέα της επαγγελματικά βήματα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Σε νέα φάση ζωής βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι άκρως ανανεωμένη κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στο νέο look στα μαλλιά της. Πριν από λίγες μέρες, κλείνοντας τα 33 της, έκανε  ένα μικρό απολογισμό ο οποίος προδίδει τη νέα της συναισθηματική κατάσταση.

«Και κέρδισα έναν ακόμη χρόνο εμπειριών, ανθρώπων που ήρθαν, ανθρώπων που έφυγαν και ανθρώπων που είναι σταθερά εκεί. Να είμαστε καλά να μεγαλώνουμε και να κερδίζουμε ουσιαστικές χρονιές ζωής», τόνισε η Νάντια Μπουλέ και σίγουρα η επόμενη χρονιά που έρχεται θα είναι ακόμα πιο δυνατή.

Έχει ήδη κάνει τα νέα της επαγγελματικά βήματα ανάμεσα στα οποία είναι και μία επιχειρηματική δραστηριότητα. Η Νάντια εξέλιξε την αγάπη της για την μαγειρική και τα βιολογικά προιόντα και έφτιαξε μία εταιρεία που ασχολείται με αυτά. Βέβαια, δεν ξεχνά την μεγάλη της και βασική αγάπη που είναι το μιούζικαλ και σε λίγο καιρό επιστρέφει στο σανίδι με το Grease. Η ίδια μοιράστηκε τη χαρά της μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Μέχρι να ξεκινήσει όμως με τα δικά της θεατρικά φροντίζει να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της για να στηρίζει τους φίλους της. Το TLIFE την συνάντησε σε πρόσφατη έξοδό της στο Σύγχρονο Θέατρο. Η Νάντια έδωσε το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα παράστασης «Βούβα». Σε total black look και σέξι εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις!

tlife.gr

mantia2

nantia1