ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΝάντια Μπουλέ: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί στα προσωπικά μου και προσέχω»

Νάντια Μπουλέ: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί στα προσωπικά μου και προσέχω»

Νάντια Μπουλέ: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί στα προσωπικά μου και προσέχω»

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η Νάντια Μπουλέ, η οποία πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε λίγο καιρό στο θρυλικό μιούζικαλ Grease που ανεβαίνει στο Passport.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και τραγουδίστρια, μάλιστα, εκτός ότι τρέχει με τις πρόβες και τις τελευταίες ετοιμασίες, μετακόμισε και σε νέο σπίτι και προσπαθεί να βρει ελεύθερο χρόνο για να το φτιάξει και να το διακοσμήσει, όπως εκείνη θέλει. Σε μια εφ’ όλης συνέντευξη στο περιοδικό People μιλάει για την προσωπική της ζωή, το νέο σπίτι και αν… θα μείνει με κάποιον στη νέα της στέγη!

«Ζω μια τρέλα, γιατί έχουν πέσει όλα μαζί! Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Η μετακόμιση ήταν κάπως ξαφνική, γιατί η σπιτονοικοκυρά χρειάστηκε το σπίτι. Αυτή τη στιγμή το νέο διαμέρισμα είναι γεμάτο κούτες, δεν προλαβαίνω να ξεπακετάρω και προσπαθώ να βρω χρόνο για να το φτιάξω. Είμαι σπιτόγατα και μου αρέσει πολύ να καταπιάνομαι με τη διακόσμηση. Μου αρέσει να περνάω χρόνο στο σπίτι, να μαγειρεύω και να καλώ φίλους. Θέλω να πιστεύω πως σιγά σιγά όλα τα πράγματα θα μπουν σε μια φυσιολογική ροή και θα αφιερώσω περισσότεροι χρόνο στον προσωπικό μου χώρο».

Όσον αφορά για το αν έχει βρει νέο άντρα στην ζωή της, η Νάντια Μπουλέ απαντά «Πού το άκουσες εσύ αυτό; Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Επειδή, όμως, είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί με τα προσωπικά μου, προσέχω. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να προστατέψω την προσωπική μου ζωή και χαίρομαι πολύ. Συνολικά, όμως, θα σου πω ότι διανύω μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

Αυτή η ευτυχία που βιώνει στην προσωπική της ζωή έχει βρει και κοινή στέγη στο νέο σπίτι που μετακόμισε; «Μα δεν σου είπα αν μένω ή όχι μόνη μου! Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως στο παρελθόν έχω συγκατοικήσει».​ Όσον αφορά για το αν έχει βρει νέο άντρα στην ζωή της, η Νάντια Μπουλέ απαντά «Πού το άκουσες εσύ αυτό; Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Επειδή, όμως, είμαι ένας άνθρωπος που έχω καεί με τα προσωπικά μου, προσέχω. Μέχρι στιγμής έχω καταφέρει να προστατέψω την προσωπική μου ζωή και χαίρομαι πολύ. Συνολικά, όμως, θα σου πω ότι διανύω μια πολύ καλή περίοδο στη ζωή μου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

govastilto.gr

mpoule3

mpoule2

Κωνσταντίνα Καρβουνιάρη: Η… «the voice» της Δυτικής Ελλάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr