Ναύπακτος: Σοβαρά προβλήματα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες

Η λεγόμενη αναβάθμιση των τηλεφωνικών υπηρεσιών στη Ναύπακτο δεν έχει αφήσει ανυπηρέαστη την οικονομική ζωή.Και το λέμε αυτό διότι,με τις συνεχείς και απαναλαμβανόμενες για μεγάλο χρονικό διάστημα βλάβες που προξενούν τα συνεργεία του ΟΤΕ με τις εργασίες τους σε πεζοδρόμια και ΚΑΦΑΟ αφήνουν τα νοικοκυριά αλλά και τις επιχειρήσεις χωρίς το βασικό αγαθό που είναι το τηλέφωνο.

«Ο Γολγοθάς» των επιχειρήσεων

Στην εποχή της πληροφορίας,όπου πλέον οι επιχειρήσεις είναι απόλυτα συνδεδεμένες με το τηλέφωνο και το διαδίκτυο,η παραμικρή σε χρόνο διακοπή είναι απολύτως καταστροφική.Όταν πλέον τα πάντα βρίσκονται στο διαδίκτυο,από μια απλή εκτύπωση του ΕΦΚΑ μέχρι την τερματική συναλλαγή με τα POS,  η βλάβη στις τηλεφωνικές γραμμές σημαίνουν απώλεια εσόδων για τα καταστήματα.

Πολλά τα παράπονα των καταναλωτών με τους παρόχους να σφυρίζουν αδιάφορα,τους λογαριασμούς να πιστώνονται κανονικά και τους επαγγελματίες να βιώνουν μέσα στην κρίση τους έναν επιπλέον γολγοθά και οι υπέυθυνοι απλά να σημειώνουν,ότι τα προβλήματα οφείλονται σε εργασίες «αναβάθμισης». Περισσότερο σε εργασίες; υποβάθμισης οφείλονται,διότι οι εργασίες αναβάθμισης,αναβαθμίζουν τις παροχές,όπως το λέει η ίδια η λέξη και δεν τις υποβαθμίζουν με τις πολυήμερες διακοπές τους.

Η εικόνα της πόλης το τελευταίο διάστημα είναι τραγική.Συνεργεία έχουν μετατρέψει τα λιγοστά και μικροσκοπικά πεζοδρόμια σε ανθρώπινα λαγούμια,που νυχθημερόν δουλεύουν αλλά αποτέλεσμα δεν βλέπουμε.

Ακόμα και μπροστά από σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος όπως είναι η περιοχή του λιμανιού,τα συνεργεία έχουν σκάψει στα πιο απίθανα μέρη δημιουργώντας τεράστια προβλήματα προσβασιμότητας  δίνοντας την εικόνα μιας άναρχης πόλης.

nafpaktianews.gr

tilefwna-nafpaktos1

tilefwna-nafpaktos