Ναύπακτος: Στο Παπαχαραλάμπειο ο υπουργός Βασιλειάδης και ο γεν. γραμματέας Συναδινός (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αυτή την ώρα βρίσκονται στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου ο υπουργός αθλητισμού κ.Βασιλειάδης μαζί με τον γενικό γραμματέα κ.Συναδινό και επιβλέπουν το στάδιο.Τον υπουργό και το γενικό γραμματέα υποδέχτηκαν στο γήπεδο ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Λουκόπουλος ,ο πρόεδρος της επιτροπής Σταδίου κ. Αλεξόπουλος και μέλη αθλητικών σωματείων της πόλης.

Τι περιμένουμε από την επίσκεψη του:

Ανακοινώνει ταρτάν  ο υφυπουργός-Έτοιμη η πίστωση του έργου ύψους 600.000 ευρώ !!!

-Χρήματα και για έργα σε αθλητικές υποδομές της πόλης θα ζητήσει ο δήμαρχος !

-Ανακοίνωση της επιτροπής σταδίου χθες Τετάρτη

Τη Ναύπακτο αναμένεται να επισκεφθεί αύριο το απόγευμα,ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδης και ο Γ.Γ.Α. Ιούλιος Συναδινός

Οι κ Βασιλειάδης και Συναδινός θα έχουν συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου και την επιτροπή σταδίου,στο Παπαχαραλάμπειο,συνάντηση με τον δήμαρχο Ναυπακτίας στο Δημαρχείο,ενώ θα υπάρξει συνέντευξη τύπου και δηλώσεις στο κτίριο Ναυπακτία στο λιμάνι της πόλης κάνοντας τον απολογισμό τριετίας.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται,ο κ.Βασιλειάδης αναμένεται να εξαγγείλει ένα μεγάλο έργο στο στάδιο που δεν είναι άλλο από την κατασκευή του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στον στίβο,κάποια άλλα έργα υποδομής και αναβάθμισης του γηπέδου τα οποία κι αυτά έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων,όπως η ενεργειακή αυτονομία του σταδίου με την κατασκευή φωτοβολταικού και η επισκευή του μανδρότοιχου στην βορειοδυτική πλευρά,ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφτεί και προαύλια σχολείων που έχουν γίνει αθλητικοί χώροι,δημιουργώντας ο δήμος Ναυπακτίας, «έναν μπούσουλα» ουσιαστικά στη Γ.Γ.Α. για την μεταφόρφωση των προαυλίων σχολείων σε αθλητικούς χώρους και γήπεδα.

nafpaktianews.gr

vasiliadis-nafpaktos5

vasiliadis-nafpaktos1

vasiliadis-nafpaktos2

vasiliadis-nafpaktos3

vasiliadis-nafpaktos4

Κατέληξε σε εν κινήσει όχημα στην Ολύμπια Οδό