ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΝαύπακτος: Ημερίδα για τις Καρδιαγγγειακές Παθήσεις

Ναύπακτος: Ημερίδα για τις Καρδιαγγγειακές Παθήσεις

Ναύπακτος: Ημερίδα για τις Καρδιαγγγειακές Παθήσεις

Tην Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 11π.μ. – 14μ.μ. στη Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα στη Ναύπακτο, θα διεξαχθεί η 1η ημερίδα Καρδιαγγειακών Παθήσεων με κεντρικούς ομιλητές τους αναπληρωτές Καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ  κ.κ. Ανδρέα Λάζαρη αγγειοχειρουργού και Γιάννη Παρίση καρδιολόγου, σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας – Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνει μια αναλυτική ενημέρωση για τα καρδιαγγειακά νοσήματα τα οποία και αποτελούν στις μέρες μας την πρώτη αιτία θανάτου στις δυτικές χώρες. Παράλληλα θα δοθούν χρηστικές πληροφορίες για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση διαταραχών όπως η στεφανιαία νόσος, το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, η ρευματική καρδιοπάθεια, η συγγενής καρδιοπάθεια, τα ανευρύσματα και ο διαχωρισμός αορτής, η εν τω βάθει φλεβοθρόμβωση και πνευμονική εμβολή, η περιφερειακή αρτηριοπάθεια και άλλα καρδιαγγειακά νοσήματα.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο ειδικός παθολόγος διαβητολόγος κ. Α. Κιούσης.

Επιστημονική υπεύθυνη η κα Μαρία Καλπουζάνη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τέλος, η ημερίδα αποτελεί την πρώτη του είδους στην Αιτωλοακαρνανία και πρόκειται να επαναληφθεί και σε άλλες πόλεις του νομού.

Εκδήλωση για τους Σουλιώτες από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr