Ναύπακτος: Επίσκεψη Γιάννη Νταουσάνη στη Βλαχομάνδρα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στην Κοινότητα Βλαχομάνδρας,  βρέθηκε την Κυριακή 27-1-2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Νταουσάνης, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου και πολλούς κατοίκους του χωριού.

«Κάθε φορά που επισκέπτομαι μία από τις 66 όμορφες Κοινότητες του Δήμου μας, -δήλωσε ο Γιάννης Νταουσάνης–  αισθάνομαι μεγάλη ευχαρίστηση που συζητώ με τους κατοίκους της.

Κάθε Κοινότητά μας έχει τα δικά της ενδιαφέροντα και τα δικά της συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία αν αξιοποιηθούν σωστά μπορούν να δώσουν μεγάλη ώθηση ανάπτυξης στον τόπο μας. Η Βλαχομάνδρα δίνει ήδη πολλά στο Δήμο μας. Παράλληλα, οι εγκαταστάσεις που κάναμε για το άθλημα κανοέ καγιάκ στον Εύηνο ποταμό, ο οποίος είναι πλούτος για το Δήμο μας, αλλά και η δημιουργία όμορφων ξενώνων από ιδιώτες, δημιουργούν προϋποθέσεις τουριστικής ανάπτυξης που είναι και ο κύριος στόχος μας για τον τόπο μας. Το ζήτημα είναι, πώς η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει σε μερικούς μήνες, θα δράσει  έτσι ώστε να υπάρχει σε μόνιμη βάση, μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, προς όφελος, όχι μόνο της τοπικής κοινότητας αλλά και ολόκληρου του Δήμου, ανέφερε ο Γιάννης Νταουσάνης.

«Για μας, πέρα από την καθημερινότητα και την επίλυση προβλημάτων μέσα στο χωριό, το κύριο μέλημά μας θα είναι όταν αναλάβουμε τη δημοτική αρχή, η πολύ καλή πρόσβαση προς τη Βλαχομάνδρα και την ευρύτερη περιοχή, με την ανάπλαση κατ’ αρχάς  της οδού Θέρμου, όπως έχω ξαναπεί με σωστές υποδομές και η   πολύ καλή βελτίωση του οδικού άξονα μέχρι τη γέφυρα Μπανιά και το Δήμο Θέρμου. Αυτό το τεράστιο έργο για μας είναι και ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της θητείας μας στο Δήμο Ναυπακτίας», τόνισε ο Γιάννης Νταουσάνης.

ntaousanis-vlaxomandra (1)

ntaousanis-vlaxomandra (2)

Ναύπακτος: Χειρουργήθηκε με επιτυχία η μικρή Διονυσία – Άννα