Ναύπακτος: Διεθνής αγώνας τοξοβολίας «Lepanto Tfg Archery»

Ένας ξεχωριστός διεθνής αγώνας τοξοβολίας, με την ονομασία «LEPANTO TFG ARCHERY» διοργανώνεται από τον Δήμο Ναυπακτίας την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον Α.Σ. Πέλοπας, τους Hellas Archery  και την περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε», την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυμαχίας Ναυπάκτου 1571.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στις 10:00 περιφερειακά στο δάσος του ενετικού κάστρου της Ναυπάκτου καθώς και στα καλντερίμια της παλαιάς πόλης, με τους αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να βαθμολογούνται για την ευστοχία τους σ’ ένα αγώνα πεδίου TFG.

Ο συνδυασμός  του αθλήματος της τοξοβολίας με τον χώρο του ενετικού κάστρου και της επετείου της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, με τις εκδηλώσεις της αναπαράστασης και τις παρελάσεις στις 06 Οκτωβρίου, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν συμμετέχοντες και επισκέπτες.

Ευχαριστούμε θερμά: Τους υποστηρικτές μας: Arla PROTEIN, χαλβά Όλυμπος, νερό Κορπή, τα δημητριακά της Nestle CLUSTERS & Fitness, DEPEND sports. Τους συνεργαζόμενους φορεις: Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, Δασαρχείο Ναυπακτίας, Πυροσβεστική Ναυπάκτου και την ομάδα διάσωσης Ι.Π. Μεσολογγίου ΕΟΕΔ

Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου: «Περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο μικρό αθλητή Βασίλη Πλατανιά»