Στη Ναύπακτο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης και ο Γ.Γ.Α. Ιούλιος Συναδινός

Ανακοινώνει ταρτάν αύριο ο υφυπουργός-Έτοιμη η πίστωση του έργου ύψους 600.000 ευρώ !!!

-Χρήματα και για έργα σε αθλητικές υποδομές της πόλης θα ζητήσει ο δήμαρχος !

Τη Ναύπακτο αναμένεται να επισκεφθεί αύριο το απόγευμα,ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ.Βασιλειάδης και ο Γ.Γ.Α. Ιούλιος Συναδινός

Οι κ Βασιλειάδης και Συναδινός θα έχουν συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου και την επιτροπή σταδίου,στο Παπαχαραλάμπειο,συνάντηση με τον δήμαρχο Ναυπακτίας στο Δημαρχείο,ενώ θα υπάρξει συνέντευξη τύπου και δηλώσεις στο κτίριο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ στο λιμάνι της πόλης κάνοντας τον απολογισμό τριετίας.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται,ο κ.Βασιλειάδης αναμένεται να εξαγγείλει ένα μεγάλο έργο στο στάδιο που δεν είναι άλλο από την κατασκευή του ελαστικού τάπητα (ταρτάν ) στον στίβο,κάποια άλλα έργα υποδομής και αναβάθμισης του γηπέδου τα οποία κι αυτά έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων,όπως η ενεργειακή αυτονομία του σταδίου με την κατασκευή φωτοβολταικού και η επισκευή του μανδρότοιχου στην βορειοδυτική πλευρά,ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφτεί και προαύλια σχολείων που έχουν γίνει αθλητικοί χώροι,δημιουργώντας ο δήμος Ναυπακτίας, «έναν μπούσουλα» ουσιαστικά στη Γ.Γ.Α. για την μεταφόρφωση των προαυλίων σχολείων σε αθλητικούς χώρους και γήπεδα.

nafpaktianews.gr

Μητσοτάκης από τη Λευκάδα: Οι Έλληνες δεν πιστεύουν πλέον τον Τσίπρα