Ναυπακτία: Στο «Φιλόδημος» ο εκσυγχρονισμός των γηπέδων Λυγιά – Άνω Χώρας

Πράσινο φως από τη Γ.Γ.Α για ένταξη των έργων αναβάθμισης εγκαταστάσεων στο πρόγραμμα. Η Ναυπακτία ολοκληρώνει έναν σημαντικό κύκλο παρεμβάσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους άθλησης της γειτονιάς

Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό σε δύο υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις επιχειρεί ο δήμος Ναυπακτίας.

Ήδη,μετά την έγκριση της Γ.Γ.Α. που ήταν προϋπόθεση για την ένταξη των έργων στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ύψους 1.200.000 ευρώ, ο δήμος Ναυπακτίας σχεδιάζει εργασίες βελτίωσης,αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού σε δύο υφιστάμενα γήπεδα.Το γήπεδο του Λυγιά και των Αθλητικών εγκαταστάσεων Αποδοτίας στην Άνω Χώρα.

Στο Δ.Α.Κ του Λυγιά

Στο δημοτικό γήπεδο του Λυγιά,προυπολογισμού 600.000 προγραμματίζονται έργα όπως,κατασκευή αποδυτηρίων,φωτισμός,τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στην κερκίδα,εξωτερική περιμετρική περίφραξη,εσωτερική περιφραξη του γηπέδου και δύο κουλουυάρ ταρτάν (συνθετικού τάπητα)

Στην Άνω Χώρα

Στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Άνω Χώρας,επίσης θα τοποθετηθεί πλαστικός χλοοτάπητας,κατασκευή γηπέδων μπάσκετ και τέννις και η δημιουργία πολυχώρων τόσο στην Άνω Χώρα,όσο και στην Κάτω Χώρα, στα σημεία που συνδέει το μονοπάτι τις εν λόγω τοπικές κοινότητες.Αξίζει να σημειωθεί,ότι το μονοπάτι αυτό είναι υπαρκτό και η δημιουργία πολυχώρων στις δύο άκρες του θα αναβαθμίσει το ρόλο και τον χαρακτήρα του.Ο προυπολογισμός και σ’αυτή την περίπτωση είναι ύψους 600.000 ευρώ.

Με την ολοκλήρωση αυτών των παρεμβάσεων,ο δήμος Ναυπακτίας ολοκληρώνει μια μεγάλη παρέμβαση σε δημιουργία και αναβάθμιση αθλητικών χώρων και υποδομών,οι οποίες έρχονται και συμπληρώνονται με αυτές που έχουν δημιουργηθεί σε όλα τα σχολικά προαύλια δημιουργώντας αθλητικούς τόπους σε κάθε γειτονιά με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

nafpaktianews.gr

Ναύπακτος: Αύριο η εκλογή του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου