Ν. Χουντής από Αγρίνιο: «Στις ευρωεκλογές η Λαϊκή Ενότητα θα είναι πιο ισχυρή από την προηγούμενη παρουσία της» (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο των περιοδειών του ανά την επικράτεια, ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Νίκος Χουντής, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Αγρίνιο, συμμετέχοντας σε πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας της Λαϊκής Ενότητας.

Συγκεκριμένα κ. Χουντής δήλωσε: «στις ευρωεκλογές που έρχονται η Λαϊκή Ενότητα θα είναι παρούσα και πιο ισχυρή από την προηγούμενη παρουσία της, διότι όπως αποδείχθηκε και φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις, κατά την άποψή μας, το πραγματικό δίλημμα των ευρωεκλογών δεν είναι αυτό που θέλουν να παρουσιάσουν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης και σε ευρωπαϊκό επίπεδο ο Βέμπερ των Χριστιανοδημοκρατών και η Ένωση των Σοσιαλιστών, αλλά ότι η πλειοψηφία των Ευρωπαίων και των Ελλήνων οδηγούνται στις ευρωκάλπες με αισθήματα οργής, απογοήτευσης απέναντι στην Ε.Ε. του νεοφιλελευθερισμού, του αυταρχισμού, απέναντι στην προοπτική συνέχισης μνημονιακών πολιτικών με νέες μορφές. Το κρίσιμο είναι ότι οι δυνάμεις της ανυπότακτης αριστεράς στην Ελλάδα και την Ευρώπη μετέχουν στον αγώνα με στόχο να αποκαλύψουν τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και να φρενάρουν την μνημονιακή λαίλαπα και να αναπτύξουν την εναλλακτική λύση που προτείνουμε στην Ελλάδα και την Ε.Ε. Καταγγέλλω τον τρόπο που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση την Λαϊκή Ενότητα, κάτι που γίνεται και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κατά καιρούς κατά παράνομο και αντιδημοκρατικό τρόπο αποκλείεται η Λαϊκή Ενότητα από την διακομματική επιτροπή. Πως προκύπτει αυτό; Είμαστε κόμμα που εκπροσωπείται στην ευρωβουλή και έφτασε σχεδόν στο 3%. Εδώ και χρόνια και κυρίως τώρα, η παρουσία μας και η προβολή μας είναι περιορισμένη σε πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς και στην κρατική τηλεόραση. Η κυβέρνηση στο όνομα της αριστεράς ποινικοποίησε τους αγώνες, διώκει τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας λόγω της πολιτικής και κοινωνικής του δράσης. Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει σε βάρος της ΛΑ.Ε.».

Ο κ. Χουντής επίσης αναφέρθηκε και στους αγώνες της Λαϊκής Ενότητας για τα βιορευστά και ειδικότερα στην περιοχή μας. Συγκεκριμένα ανέφερε: «με τις τελευταίες απολογιστικές έρευνες που έγιναν, ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας αναδείχθηκε πρωταγωνιστής μεταξύ των Ελλήνων ευρωβουλευτών για τα ζητήματα του περιβάλλοντος. Χωρίς να δηλώνουμε οικολόγοι ή όψιμοι οικολόγοι είχαμε την δραστηριότητα αυτή και θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να μην λειτουργήσουν οι μονάδες βιορευστών».

xountis agrinio (1)

xountis agrinio (2)

xountis agrinio (3)

xountis agrinio (4)

xountis agrinio (5)

xountis agrinio (6)

Μητσοτάκης από Μενίδι Αμφιλοχίας: «Την επόμενη φορά που θα βρεθώ στον όμορφο τόπο σας, ο Νεκτάριος θα είναι Περιφερειάρχης» (ΦΩΤΟ)