Συνελήφθησαν «μπουμπούκια» με βαρύ… «βιογραφικό» στο Μεσολόγγι!

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 21χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Μεσολογγίου για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επίσης συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 17χρονος καθώς σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Μεσολογγίου για κλοπή και ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι δυο δράστες κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος 68χρονης ημεδαπής – υπαίθριας πωλήτριας στο Αιτωλικό, την οποία διέπραξαν την 18/04/2018 το μεσημέρι και για κλοπή αυτοκινήτου, που είχαν διαπράξει την προηγούμενη ημέρα το βράδυ στο Μεσολόγγι. Επισημαίνεται ότι οι δράστες διέπραξαν την ληστεία με το κλεμμένο όχημα, το οποίο βρέθηκε στο πλαίσιο των ερευνών που ακολούθησαν και κατασχέθηκε.

Επιπλέον ο 21χρονος κατηγορείται και για μια ακόμα ληστεία σε βάρος ημεδαπού την οποία διέπραξε την 12/03/2018 στο Μεσολόγγι με την απειλή όπλου, καθώς και για τρεις κλοπές σε οικίες στην ίδια περιοχή, τις οποίες διέπραξε το τελευταίο τετράμηνο.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου συνεχίζονται οι έρευνες για εμπλοκή των δραστών σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Οδός Παναγοπούλου ώρα 8 το πρωί! Μποτιλιάρισμα με την Τροχαία άφαντη…