Μπαράζ παραμονής: Ισοφάρισε τη σειρά με «τεσσάρα» ο Ρηγανάς

Με σκορ 4-1 επιβλήθηκε ο ΑΟ Ρηγανά του φλοξενούμενου Αχελώου Αγγελοκάστρου ισοφαρίζοντας τη σειρά των μπαράζ παραμονής και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά σε 3ο αγώνα όπου θα κριθεί και η παραμονή.
Μόλις στο 4′ ο Αχελώος προηγήθηκε με τον Καλοκαίρη Λ. με τον ΑΟ Ρηγανά να ισοφαρίζει με πλασέ από κοντά του Αυγέρη σε 1-1.
Στο 39′ μετά από σέντρα του Κορομηλά Απ. ο Στραβοδήμος βρήκε τον Αυγέρη που με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ρηγανά με 2-1.
Με την εναρξη της επανάληψης και στο 47′ κόρνερ του Κορομηλά Φ. ο Τουρλίδας πήρε την κεφαλιά και έκανε το 3-1 με τον ίδιο παίκτη στο 76′ με πλασέ να κάνει το 4-1.
Το φίλμ του αγώνα:
3′ Σουτ Κορομηλά Απ.απέκρουσε ο Μπότας

5′ Γκοοολ 0-1 Σέντρα Ανδρεάκη ο Καλοκαίρης Λ. με προβολή δίνει το προβάδισμα στον Αχελώο
6′ Σουτ Φράγκου απέκρουσε ο Μπότας
20′ Κάθετη πάσα Πεσλή Λ. στον Καλοκαίρη Λ. που βγήκε τετ-α-τετ με τον Φωτόπουλο που απέκρουσε το πλασέ
23′ Σέντρα Μπούτιβα κεφαλιά Καλοκαίρη Λ. άουτ
25′ Γκοοολ 1-1 Γύρισμα Κάππα και ο Αυγέρης από κοντά ισοφάρισε σε 1-1 για τον ΑΟ Ρηγανά
26′ Σουτ Στραβοδήμου άουτ
36′ Σουτ Στραβοδήμου ο Μπότας μπλόκαρε ο Μπότας
38′ Σουτ Τουρλίδα ο Μπότας αποκρούει, η μπάλα φτάνει στον Αυγέρη που με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάϊντ
37′ Γκοοολ 2-1 Σέντρα Κορομηλά Απ., κεφαλιά – πάσα του Στραβοδήμου στον Αυγέρη που με πλασέ δίνει το προβάδισμα στον ΑΟ Ρηγανά
47′ Γκοολ 3-1 Κόρνερ Κορομηλά Φ. ο Τουρλίδας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα
55′ Σουτ Κουρσάρη άουτ
70′ Σουτ Φάτσαλη ψηλά άουτ
71′ Σουτ Κορομηλά Απ. άουτ
75′ Γκοοολ 4-1 Ο Τουρλίδας με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα
86′ Πλασέ Ζαχαράκη ο Μπότας απέκρουσε

ΑΟ Ρηγανά: Φωτόπουλος, Καραχάλιος, Κάππας, Κωστής, Κουρσάρης,  Κορομηλάς Φ., Στραβοδήμος (69′ Φάτσαλης), Ζαχαράκης, Τουρλίδας (79′ Κωστόπουλος), Κορομηλάς Α. (74′ Τσάκνης), Αυγέρης (57′ Καλογεράκης)
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Θ. Λαυράνος): Μπότας, Προβίδας, Δερβίσης,  Τσιλιπάνος Γ.,  Τσιλιπάνος Σ., Αλεξάκης (59′ Σαγάνας Γ.),  Πεσλής Λ. (72′ Αντωνόπουλος), Φράγκος, Ανδρεάκης,  Μπούτιβας (79′ Καραλής), Καλοκαίρης Λ. (59′ Ζαλοκώστας Λ.)

olatagoal.gr