Μπαΐροβιτς: Δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι

Τις πρώτες του δηλώσεις σε ΜΜΕ της χώρας του έκανε ο Μπαΐροβιτς, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Παναιτωλικό.

Μιλώντας στο Fotbollskanalen είπε:

«Είμαι απίστευτα περήφανος και χαρούμενος γι’ αυτό το βήμα. Ποτέ δεν σταμάτησα να ονειρεύομαι και να πιστεύω. Απέμενε να γίνει πραγματικότητα και αυτή η στιγμή ήρθε. Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την απόφαση. Το πλάνο τους ήταν για μένα ελκυστικό. Πρόκειται για έναν πολύ επαγγελματικό σύλλογο από την πρώτη επαφή που είχα και τα πάντα γύρω από τον σύλλογο είναι καλά», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Οι ευκαιρίες πάντα υπάρχουν. Είναι σημαντικό να δουλεύεις σκληρά, να έχεις υπομονή και τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Όταν έρθει η ευκαιρία, απλά δεν μπορείς να την αφήσεις. Περιμένω με ανυπομονησία την πρόκληση. Ξέρω τι χρειάζεται κανείς στο εξωτερικό και οι περισσότεροι γνωρίζουν πως δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολύ δουλειά και υπομονή, συνεπώς θα δώσω όλη μου τη δύναμη για να πετύχω αυτό που επιθυμώ».

agrinio-sports

Ξανά ΜΑΝΑ… 2-2