ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΜουσική βραδιά και βραβεύσεις μαθητών στην Κατούνα

Μουσική βραδιά και βραβεύσεις μαθητών στην Κατούνα

Μουσική βραδιά και βραβεύσεις μαθητών στην Κατούνα

Το Κέντρο Κοινωνικής Μεριμνάς και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μεταφέρει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κατούνα. Την Δευτέρα 12 Αυγούστου στις 21:30 στην Κεντρική Πλατεία της Κατούνας η ορχήστρα του Γιάννη Δευτερέου (τραγουδά η Καίτη Ράμμου και στο κλαρίνο ο Χαλιγιάννης Θανάσης)

Τιμητική θέση στην εκδήλωση θα έχουν οι μαθητές του Λυκείου και του Γυμνασίου Κατούνας. Στην εκκίνηση της εκδήλωσης θα βραβευτούν από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας οι αριστεύσαντες μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Κατούνας (μαθητές της Δημοτικής ενότητας Μεδεώνος)

Το μέλλον του τόπου είναι αυτά τα παιδιά και η προσπάθεια τους πρέπει να επιβραβεύεται. «Η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους τους μαθητές που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο και μέσα από την μάθηση θέλουν να δημιουργήσουν τον δικό τους ιδανικό κόσμο».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21.30 με την βράβευση των μαθητών και θα συνεχίσει με την μουσική βραδιά. Σας περιμένουμε όλους για να τιμήσετε με την παρουσία σας τους νέους της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος και μα απολαύσετε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά.

Την Κυριακή η 2η Μουσική Βαρκαρόλα στην Πάλαιρο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ