Θλίψη στο Αγρίνιο: «Έφυγε» ο μουσουργός Τάκης Παπαποστόλου

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπαποστόλου εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:

«Το Αγρίνιο αποχαιρετά υποκλινόμενο τον Δημήτρη Παπαποστόλου. Μία κορυφαία προσωπικότητα της τέχνης. Έναν Αγρινιώτη του οποίου το μεγαλειώδες έργο ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο γνωρίζοντας την καταξίωση.

Το αστείρευτο ταλέντο και η δημιουργικότητα του Τάκη Παπαποστόλου αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν είτε προσωπικά είτε μέσα από το σπουδαίο έργο του. Αυτό όμως που διαχρονικά θαυμάζαμε όλοι σε αυτόν ήταν η ψυχή του. Το ανήσυχο πνεύμα που τον ωθούσε σε πράξεις γενναιοδωρίας και προσφοράς. Η απώλεια είναι δυσβάστακτη. Προσωπικά, τον αποχαιρετώ με συγκίνηση και τη φράση του Ηράκλειτου «ήθος ανθρώπω δαίμων». Η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του».

Ο Τάκης Παπαποστόλου, συνέδεσε το όνομα του με τη μουσική, το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. «Έφυγε» σήμερα το πρωί, από τη ζωή, σε ηλικία 76 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 11π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Αγρίνιο, την ίδια μέρα στις 16:00.