ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜόνο διαρκείας;

Μόνο διαρκείας;

Μόνο διαρκείας;

Το δημοσιογραφικό ερώτημα που τέθηκε για τις σκέψεις υπάρχουν για την πολιτική στα εισιτήρια τη νέα σεζόν, έβγαλε είδηση. Το σενάριο που εξετάζεται είναι να υπάρχουν μόνο διαρκείας και να μην πωλούνται απλά εισιτήρια στα εκδοτήρια!

Απ’ ότι φαίνεται, ο προβληματισμός ξεκίνησε από το γενικότερο φαινόμενο που παρατηρείται (και εδώ και σε άλλα γήπεδα) να εμφανίζονται στους αγώνες με τους μεγάλους «φίλαθλοι της μιας φοράς» (στην ουσία οπαδοί του αντιπάλου) σε διάφορα σημεία της κερκίδας, πέραν της Θύρας 3 που δίνεται στους φιλοξενούμενους. Μαζί εμφανίζονται και πολλά προβλήματα.

Αν κοπούν τα απλά εισιτήρια τέτοιο φαινόμενο δεν μπορεί να παρουσιαστεί. Ή περιορίζεται πάρα πολύ. Αλλά τότε, μόνο με διαρκείας κάποιος Αγρινιώτης (ή μη) μπορεί να μπει στο γήπεδο. Και στους αγώνες με τους μεγάλους, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους.

Έτσι κι αλλιώς οι τιμές των διαρκείας έχουν… πιάσει πάτο και θα παραμείνουν ίδιες με τις περσινές. Με δεδομένο ότι φέτος θα αυξηθεί ο αριθμός των αγώνων (13 εντός στην κανονική περίοδο συν 4 ή 5 στα Play-out ή στα Play-off), η τιμή που αναλογεί σε κάθε αγώνα θα είναι 9 ευρώ (το ακριβότερο στη μεγάλη), 5 ευρώ (στη μικρή) και 3,5 ευρώ (το φθηνότερο στο πέταλο). Άρα θα επιβραβεύει τους μόνιμους φιλάθλους της ομάδας και θα συμφέρει κάποιον που θα πάει σε κάποιους από τους αγώνες.

Ακόμα κι αν δεν επικρατήσει το σενάριο «μόνο διαρκείας», το επόμενο εναλλακτικό θα είναι στην ίδια κατεύθυνση. Θα υπάρχουν στα εκδοτήρια, αλλά η τιμή τους θα τα κάνει απλησίαστα. Με όσα θα πληρώσει για να δει δύο αγώνες κάποιος, θα μπορεί να αγοράσει διαρκείας και να τα δει όλα! Εκτός κι αν δεν είναι φίλαθλος του Παναιτωλικού και θα έρθει μία φορά να δει τη δική του ομάδα (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ κλπ). Μόνο που φέτος δεν θα μπορεί να μπει με 10 ευρώ. Η σκέψη είναι με τους μεγάλους να κυκλοφορούν εισιτήρια σε ψηλή τιμή π.χ. των 50 ευρώ. Τις επόμενες μέρες θα καταλήξουν σε αποφάσεις και θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Τονίζουν πάντως, ότι τα πράγματα αλλάζουν.

agrinio-sports.gr

Έρχεται ο 1ος αγώνας δρόμου στον Αστακό – Δηλώστε συμμετοχή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr