Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην εκπομπή της Ζέτας Μακρυπούλια

Το δεύτερο Sunday Live θα είναι μια έκπληξη, καθώς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα κάνει την εμφάνιση του και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον

Το Κυριακάτικο show του Ant1, επιστρέφει με εκπλήξεις, παιχνίδι, λαμπερούς καλεσμένους και πολλή θετική διάθεση στο 2ο live του, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 21.00. Το Sunday live επιφυλάσσει επίσης σε κοινό και τηλεθεατές πολλά και πλούσια δώρα! Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 1ο live, στην ενότητα «60’’», η νικήτρια, έφυγε με δώρα αξίας πάνω από 15.000 €, οι τηλεθεατές που συμμετείχαν μέσω skype από το σπίτι κέρδισαν δώρα αξίας έως και 800 €, ενώ ένας ακόμα τυχερός από το κοινό κέρδισε ένα ταξίδι!

Και τώρα πρόσω ολοταχώς για το 2ο Κυριακάτικο live! 
Guest εκφωνητής της βραδιάς θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας! Οι δύο μικροί παρουσιαστές, «η μικρή Ζέτα» και «ο μικρός Νίκος» βάζουν στο στόχαστρο, αυτή τη φορά, τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σε μία απολαυστική συνέντευξη, οι μικροί θα στριμώξουν για τα καλά τον παρουσιαστή της μακροβιότερης, πρωινής, ενημερωτικής εκπομπής, «Καλημέρα Ελλάδα». Η Ζέτα και ο Νίκος βάζουν σε μπελάδες τη Μαρία Σολωμού που άλλο είχε συμφωνήσει και άλλο της πρόεκυψε! Η Πωλίνα θα ξεσηκώσει το κοινό με karaoke διάθεση! Και… ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε μια τηλεοπτική εμφάνιση – έκπληξη!

zeta-moutsinas1

zeta-moutsinas-solomou

protothema.gr

Τους Θανάση και Δημήτρη Γιαννακόπουλο συνάντησε ο Θ. Παπαθανάσης! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)