ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΜητσοτάκης σε υπουργούς: Έρχονται και άλλα καλά νέα για την οικονομία

Μητσοτάκης σε υπουργούς: Έρχονται και άλλα καλά νέα για την οικονομία

Μητσοτάκης σε υπουργούς: Έρχονται και άλλα καλά νέα για την οικονομία

Για το θέμα της ΔΕΗ, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «δείξαμε πως ήμασταν διατεθειμένοι να σπάσουμε αυγά και ευτυχώς η κοινωνία είναι ώριμη γι’ αυτές τις αλλαγές». Για τη διαχείριση των, καλύτερων από τους στόχους, αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως θα ανακοινώνονται σταδιακά τα καλά νέα όταν κερδίζεται δημοσιονομικός χώρος. Μάλιστα κάλεσε τους υπουργούς να υπενθυμίζουν τη δέσμευση της κυβέρνησης πως μέσα στην τετραετία θα καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος.

Τέλος, καθώς στο υπουργικό συζητήθηκε και το θέμα της αναβάθμισης και των F-16 και των Μιράζ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ο πρωταρχικός στόχος είναι η αναβάθμιση του υφιστάμενου υλικού και μετά η προμήθεια νέου. Επισήμανε μάλιστα πως η αναβάθμιση αυτή θα συμβάλει στο να δοθεί αναπτυξιακή ώθηση στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία.

Οι τελικές ανακοινώσεις για το κοινωνικό μέρισμα θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Για το θέμα αυτό είχε κάνει δηλώσεις και το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

newsit.gr

Η απάτη των αναδρομικών «σαρώνει» στη Δυτική Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →