Μυστήριο με το θάνατο φοιτήτριας από την Ηλεία στην Αθήνα – Τι ισχυρίζεται συγγενικό της πρόσωπο

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της φοιτήτριας από την Ηλεία, η οποία βρέθηκε νεκρή από τους γονείς της στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με την νεκροτομή ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε μία φιάλη με αέριο γέλιου.

Η νεαρή φοιτήτρια είχε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της τρεις ημέρες. Οι γονείς της ανησύχησαν και τηλεφώνησαν στη σπιτονοικοκυρά και εκείνη τους είπε ότι δεν είχε δει την κόρη τους. Τότε ήρθαν στην Αθήνα.

Παρουσία αστυνομικών και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο διαμέρισμα. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν ανατριχιαστικό καθώς η κοπέλα ήταν νεκρή.

Δίπλα της υπήρχε μία φιάλη με αέριο γέλιου. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, ενώ δεν υπήρχαν σημάδια πάλης.

«Δυστυχώς είναι ένα αέριο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρχικά και να προκαλέσει μία ευφορία και μία ευεξία σε ένα άτομο το οποίο το λαμβάνει για αυτούς τους λόγους , όμως σε υψηλότερες συγκεντρώσεις το συγκεκριμένο αέριο μπορεί να προκαλέσει νευροτοξικότητα και ουσιαστικά καρδιακή ανακοπή», εξήγησε ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων.

“Μόνη της έμενε, αλλά που να ξέρεις τα παιδιά με ποιους κάνουν παρέα. Σπούδαζε, φοιτήτρια ήταν, που να ξέρεις με ποιους κάνει παρέα. Δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα, ότι σου λένε ξέρεις. Κάποια πράγματα μας προβληματίζουν και προσπαθούμε και εμείς κάτι να βρούμε. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις, κάποια πράγματα. Πήραν τους υπολογιστές, τα πάντα, το τηλέφωνο της κοπέλας, τα στοιχεία που βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα”, δήλωσε η θεία της άτυχης φοιτήτριας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν από τι τελικά προήλθε ο θάνατος της νεαρής φοιτήτριας.

star.gr

Οριστικό: Τέλος τα πλαστικά καλαμάκια – Δείτε πότε καταργούνται