Ο μοιραίος συνδυασμός που οδήγησε στο θάνατο της 17χρονης Αναστασίας

ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ

 

Για «κακιά στιγμή» κάνουν λόγο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην υπόθεση της νεαρής μαθήτριας από την Ημαθία, της 17χρονης Αναστασίας, οι γονείς της οποίας με τον άδικο χαμό της έκαναν δώρο ζωής σε τέσσερις ασθενείς.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση που συγκλόνισε και την Ιταλία και την Ελλάδα, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αφενός δεν επρόκειτο για υπόθεση αυτοκτονίας και αφετέρου ότι μοιραίος για τη 17χρονη μαθήτρια αποδείχθηκε ο συνδυασμός της κατανάλωσης αλκοόλ με τα αντισταμινικά φάρμακα που ελάμβανε λόγω αλλεργίας.

Οι γονείς της άτυχης Αναστασίας γνωρίζοντας την αγάπη της κόρης τους στην ιταλική ταινία «Επτά ψυχές» που πραγματεύται το θέμα της δωρέας οργάνων δεν δίστασαν να προχωρήσουν στη δωρεά της καρδιάς, του ήπατος και των νεφρών της κόρης τους δίνοντας ζωή σε τέσερις Ιταλούς ασθενείς που περίμεναν στις σχετικές λίστες.

Η μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας έχασε τη ζωή της από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη όταν έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του ξενοδοχείου στην οδό Cristoforo Colombo, στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας.

 

Πηγή:protothema.gr