Το μήνυμα το Δημάρχου Ακτίου – Βόνιτσας για τις πανελλαδικές

Ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου – μήνυμα για τις πανελλαδικές, το οποίο έχει ως εξής: 

Ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις και οι μαθητές και μαθήτριες δίνουν τον  δικό τους αγώνα για την εισαγωγή τους στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, για την εκπλήρωση των ονείρων και στόχων τους. Ένας αγώνας που σηματοδοτεί το ξεκίνημα για την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία των νέων μας.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχές μου για καλή επιτυχία στα παιδιά μας και να τονίσω ότι  η συμμετοχή σε αυτή τη δύσκολη, κοπιαστική συχνά διαδικασία,  θα προσφέρει στους υποψήφιους εμπειρία, γνώση και δύναμη για το μέλλον.

Εύχομαι ολόψυχα το αποτέλεσμα των εξετάσεων να ανταμείψει τους κόπους και την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών και των οικογενειών τους, όλων αυτών των χρόνων και ταυτόχρονα ούτε  στιγμή να μην  διαφεύγει από τους νέους  μας το γεγονός ότι είναι μεν η πρώτη και σημαντική μάχη της ζωής τους , αλλά  σίγουρα όχι  η τελευταία ευκαιρία για την εξέλιξη, την πρόοδο και καταξίωση τους.

Κάδοι με λειτουργία μέσω φωτοβολταϊκού πάνελ στο Αγρίνιο! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)