ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜικρά έλατα στολίζουν τον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μικρά έλατα στολίζουν τον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μικρά έλατα στολίζουν τον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με πρωτοβουλία και έξοδα του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα, αγοράστηκαν από Αθήνα μικρά δεντράκια έλατα και στολίστηκαν και τοποθετήθηκαν στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, δίνοντας μία πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη εικόνα στο κέντρο του Μύτικα.

Με το τέλος των Χριστουγέννων, τα δεντράκια αυτά θα φυτευτούν σε σημεία που έχουν επιλεγεί από τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα, μιας και τα μικρά έλατα βρίσκονται μέσα σε γλάστρες με τις ρίζες τους.

Η συγκεκριμένη επιλογή άλλωστε έγινε ακριβώς για αυτό τον λόγο, τα δεντράκια να επιτελέσουν διπλό σκοπό. Διακοσμητικό για τις Άγιες ημέρες της Γέννησης και της Ενσάρκωσης του Θεανθρώπου, γιατί αυτό γιορτάζουμε και δεν πρέπει να το ξεχνάμε, αλλά κατόπιν, για να φυτευτούν και να μείνουν μόνιμα στο χωριό μας.

Σε λίγες ημέρες θα τοποθετηθεί και ο φωτοστολισμός από την Τ.Κ. Μύτικα, με την βοήθεια εθελοντών και έτσι ο Μύτικας θα αποκτήσει μία ζεστή εικόνα, που θα μας βάζει όλους στο Πνεύμα των Χριστουγέννων, χωρίς να ξεχνάμε ότι το Πνεύμα των Χριστουγέννων είναι πρωτίστως βαθιά μέσα μας, στην ψυχή και στις καρδιές των ανθρώπων, που γιορτάζουν την έλευση του Χριστού και του πιο σημαντικού μηνύματος που αυτός έφερε, το «Αγαπάτε αλλήλους» και όχι στον άκρατο καταναλωτισμό, στα λαμπιόνια, στην ευδαιμονία και στα στολίδια.

mytikaspress.gr

«Φούσκωσε» ο Εύηνος και απειλεί ξανά (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr