Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε ψυχολόγο για την Ζέτα Μακρυπούλια! Αποκάλυψη – “βόμβα”…

Μια αποκάλυψη βόμβα έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις επισκέψεις του σε ψυχολόγο για τα μάτια της Ζέτας Μακρυπούλια!

Μέσα από το Vanda’s blog, θα σας μεταφέρω όλα όσα γνωρίζω για την πραγματική σχέση του ζευγαριού, τις φοβίες και τις δύσκολες ώρες! Δεν είναι όλα ρόδινα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν οι δυο τους και μόνο εδώ γράφονται χωρίς ενδοιασμούς όλες οι αλήθειες! Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε ψυχολόγο για την Ζέτα Μακρυπούλια! Αποκάλυψη -

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, τον τελευταίο καιρό το ζευγάρι περνάει μια αρκετά μεγάλη κρίση στην σχέση του και άτομο που ανήκει στο πολύ κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως αυτό συμβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, από τότε δηλαδή που η Εφορία άρχισε να ταλαιπωρεί τον τραγουδιστή…

Όμως, δεν είναι αυτό το μοναδικό πρόβλημα του ζευγαριού αλλά και η ψυχολογική κατάσταση της Ζέτας είναι αρκετά πεσμένη! Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το περιστατικό που φώναζε πίσω από τις κάμερες του ΑΝΤ1;

Το ζευγάρι έχει κλείσει 10 χρόνια κοινής πορείας και είναι λογικό να περνάει μια μεταβατική φάση στην σχέση του!

Πληροφορίες μου αναφέρουν πως τα προβλήματα και η ρήξη στην σχέση τους ήρθε σιγά σιγά από την φθορά του χρόνου… Είναι τόσα χρόνια μαζί και δεν υπάρχει εξέλιξη, εννοώντας δεν υπάρχει γάμος που είναι η κατάληξη της φυσικής πορείας μιας σχέσης…

Πριν από λίγο καιρό η Ζέτα, όπως σας είχα αποκαλύψει πρώτη και αποκλειστικά στο Youweekly.gr, μάζεψε τα πράγματά της και αποχώρησε από το σπίτι που έμενε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και πήγε λίγο καιρό στο πατρικό της! Όχι γιατί χώρισαν αλλά γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να εκτονώνονται οι εντάσεις ανάμεσά τους!

Αφού έμειναν λοιπόν λίγο καιρό χώρια η Ζέτα γύρισε πίσω, στην κοινή τους καθημερινότητα και κάπου εκεί έγινε το μπαμ και η μεγάλη αποκάλυψη για την ψυχολογική κατάρρευση του τραγουδιστή!

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s blog, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πιεσμένος τόσο από τα προβλήματα στην σχέση του με την Ζέτα αλλά και γενικά αποφάσισε να απευθυνθεί σε ειδικό για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό του!

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που ο τραγουδιστής απευθύνεται σε ψυχολόγο! Και στο παρελθόν είχε βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με προβλήματα που θεωρούσε πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του και είχε ζητήσει επαγγελματική βοήθεια…

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σε ψυχολόγο για την Ζέτα Μακρυπούλια! Αποκάλυψη -

Το μόνο σίγουρο είναι πως, όπως αναφέρουν και πολλοί κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού, η σχέση του με την Ζέτα έχει φτάσει σε τέλμα! Υπάρχει άραγε… ελπίδα;

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η άγνωστη εγκυμοσύνη και η διαφωνία του ζευγαριού!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βίωσαν ένα περιστατικό που κανείς έως τώρα δεν γνώριζε!

Το Youweekly.gr και το Vanda’s blog, θα σας αποκαλύψουν κάτι για την σχέση του τραγουδιστή και της παρουσιάστριας που δεν έχει γραφτεί πουθενά! Θα μιλήσουμε για την άγνωστη εγκυμοσύνη και τον καυγά που τους οδήγησε σε ρήξη!

Όχι, πριν βιαστείτε να σας πω, πως η Ζέτα δεν ήταν ποτέ έγκυος, αν εκεί πήγε το μυαλό σας! Κι αυτός ήταν, μάλιστα, ο λόγος που οι καυγάδες και η ένταση άρχισαν να υπάρχουν στο σπίτι.

Αποκλειστικές μου πληροφορίες αναφέρουν πως, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζητούσε τον τελευταίο καιρό επίμονα από την παρουσιάστρια να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι! Το στεφάνι μπορεί να μην είχε “περαστεί” καθώς κανείς από τους δυο δεν είναι τόσο θετικός στην όλη διαδικασία του γάμου, αλλά η θέληση για την δημιουργία οικογένειας υπήρχε από την πλευρά του τραγουδιστή που στα μάτια της Ζέτας έβλεπε την μητέρα των παιδιών του!

Η παρουσιάστρια όμως, σύμφωνα πάλι με έγκυρες πηγές, ήταν αντίθετη σε όλο αυτό ή μάλλον δεν ήταν έτοιμη ακόμα για κάτι τέτοιο! Η Ζέτα έχει δείξει πως είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, πως πορώνεται με την δουλειά της και πως έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα την δημιουργία της οικογένειας.

Μετά από σχέση 9 χρόνων, λοιπόν, ο Μιχάλης της είπε πως ή θα το προχωρήσουν ή θα το παρατήσουν! Ε, η παρουσιάστρια δεν ήθελε και πολύ, μιας και δεν της αρέσει καθόλου να την “κλείνουν” και… να της βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό, και μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι!

Ωστόσο, δεν έχουν χωρίσει ακόμα τελειωτικά! Μπορεί να μένουν σε ξεχωριστά σπίτια, όμως υπάρχει ακόμα επικοινωνία και μια θετική – κι από τις δυο πλευρές – στάση στο να επανεξετάσουν το ενδεχόμενο της σχέσης τους!

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερωθείτε πρώτοι, προφανώς μόνο από το Youweekly.gr και το Vanda’s blog μέσα από τα αποκλειστικά ρεπορτάζ!

Μιχάλης Χατζηγιάννης: H εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές! «Ήταν σκληρά…»!,

Μια σπάνια εξομολόγηση έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο.

Αυτό πηγάζει από την οικογένεια και το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσες;

Μεγάλωσα στην Κύπρο, σε ένα περιβάλλον μεταπολεμικό, μετά την εισβολή, από γονείς πρόσφυγες.

Η οικογένειά σου ζούσε στα Κατεχόμενα πριν την εισβολή; 
Ναι. Μεγάλωσα στο πνεύμα της στέρησης, της αναπόλησης, του ενδόμυχου μίσους. Αν και δεν ήθελαν να μου το μεταφέρουν, η οργή ήταν πασιφανής. Εκείνα τα χρόνια ήταν σκληρά, τώρα δεν είναι έτσι. Το πνεύμα αυτό που σου περιγράφω έχει απαλυνθεί πλέον, δεν το βιώνουν οι νέες γενιές, αν και το πρόβλημα υφίσταται.

Οπότε από μικρός έμαθες να τα ζυγίζεις δύο και τρεις φορές… 
Να είμαι συγκρατημένος, να προφυλάσσομαι. Υπήρχε αυτό το κλίμα δυσπιστίας, καχυποψίας – το μίσος φρόντισαν να μη μας το περάσουν. Μεγάλωσα σε ένα κλίμα βαθιά συντηρητικό και μελαγχολικό.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Σπάει την σιωπή του για τον χωρισμό από την Μακρυπούλια! Όλη η αλήθεια!

Την σιωπή του έσπασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από την επί 9 χρόνια σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια.

Ποια είναι η αλήθεια για την σχέση τους; Χωρίζουν ή είναι μαζί;

Πριν από λίγες ημέρες είχαν βγει διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια να χωρίζουν, ωστόσο, ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha τα διέψευσε όλα.

«Με την Ζέτα σε ένα χρόνο κλείνουμε δέκα χρόνια σχέσης. Δεν χωρίζουμε. Είμαστε οικογένεια. Άμα ζεις με έναν άνθρωπο δέκα χρόνια σημαίνει ότι τον αγαπάς, επιδιώκεις να διαμορφώνεσαι μαζί του… αυτό άλλωστε σημαίνει και η σχέση…»!

Τι λέει για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι χώρισε από την Ζέτα; «Πραγματικά δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί γράφονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό και στον ψυχισμό κανενός. Είναι κατανοητό για ένα μέρος του κόσμου, που με κάποιον τρόπο συνδέεται και μπαίνει στο σπίτι σου είτε μέσω ραδιοφώνου είτε μέσω τηλεόρασης είτε μέσω περιοδικών, δημιουργείται μία σχέση οικειότητας. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για σένα». Ζηλεύει την Ζέτα Μακρυπούλια; «Η ζήλεια είναι σαν την ζάχαρη. Η πολύ βλάπτει…»!

Υouweekly.gr

Nίκος Αλιάγας: Κάνει εκπομπή και συγκλονίζει έξω από τη Notre Dame!