ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΜετά το Αγρίνιο, το μυστήριο λευκό βαν “χτύπησε” και στην Πάτρα – Καταγγελία πατέρα για την κωφή κόρη του!

Μετά το Αγρίνιο, το μυστήριο λευκό βαν “χτύπησε” και στην Πάτρα – Καταγγελία πατέρα για την κωφή κόρη του!

Μετά το Αγρίνιο, το μυστήριο λευκό βαν “χτύπησε” και στην Πάτρα – Καταγγελία πατέρα για την κωφή κόρη του!

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανήλικης κωφής από την περιοχή Κουκούλι στην Πάτρα σήκωσε στο πόδι την αστυνομία που ερευνά την υπόθεση. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο επίσης κωφός πατέρας της στο tempo24.news, την 15χρονη, που είχε πάει στο περίπτερο,  λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα, την πλησίασε  ένα άσπρο βαν στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, που ήταν μελαμψά και όπως είπε η κοπέλα έμοιαζαν με αλλοδαπούς . Σύμφωνα με την καταγγελία, προσπάθησαν να την πείσουν  να μπει στο βαν αλλά η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε έντρομη να τρέχει.

“Είναι περιοχή με σκοτάδι και είναι πολύ επικίνδυνα” σημειώνει στο tempo24 ο πατέρας της κοπέλας που είναι φανερά αναστατωμένος και κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να αναζητήσει τους δράστες.

Ένα ύποπτο λευκό βαν είχε σπείρει πριν από μήνες τον τρόμο στην περιοχή της Εγλυκάδας, αλλά και στο Αγρίνιο, όπου επίσης έχουν  γίνει πολλές καταγγελίες για λευκό βαν που αποπειράται να αρπάξει ανήλικα έξω από σχολεία.

Καταγγελίες έχουν γίνει και σε άλλα μέρη της χώρας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οργανωμένο κύκλωμα.

tempo24.news

Εμφραγμα υπέστη ο ηγούμενος Εφραίμ -Της μονής Βατοπαιδίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr