Μεσολόγγι: Σμπαράλια έγιναν δυο αυτοκίνητα σε τροχαίο στο Μεσολόγγι (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τραυματισμούς και σοβαρές υλικές ζημιές είχε ως αποτέλεσμα το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο δρόμο Μεσολογγίου – Αιτωλικού στο ύψος του Γηροκομείου.

Μετωπικά συγκρούστηκαν δυο αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και ένα αγροτικό. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ο οδηγός του ΙΧ που είχε κατεύθυνση προς Αιτωλικό επιχείρησε να κάνει αναστροφή και έτσι ήρθε αντιμέτωπος με το αγροτικό. Η σύγκρουση δεν αποφεύχθηκε και τα οχήματα υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές.Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάστασή τους.Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία Μεσολογγίου περιπολικά της οποίας έφθασαν στο σημείο, ενώ βοήθησαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας, η οποία για λίγη ώρα και μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα, γινόταν με δυσκολία.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Click to enlarge image p1d0p31aho13ll1c6s2qv14pn1cfc8.JPGClick to enlarge image p1d0p31aho13ll1c6s2qv14pn1cfc8.JPGClick to enlarge image p1d0p31aho1rr31lh21os18vfvv79.JPGtroxaio1troxaiomesologgi (1)  troxaiomesologgi (2)  troxaiomesologgi (3)  troxaiomesologgi (4)  troxaiomesologgi (5)  troxaiomesologgi (6)

aixmi.gr

ΑΣΕΠ: Η λίστα με τις «σίγουρες» νέες προκηρύξεις μονίμων