ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΜεσολόγγι: Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο του Ν. Μέντζου

Μεσολόγγι: Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο του Ν. Μέντζου

Μεσολόγγι: Την Πέμπτη θα συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο του Ν. Μέντζου

Νεότερη ενημέρωση

Εξετάστηκε και η αδελφή του Νίκου Μέντζου, που είναι η δεύτερη μάρτυρας που επίσης περιέγραψε τον αδελφό της ως έναν χαρούμενο, κοινωνικό και δοτικό άνθρωπο, που ήθελε να βλέπει όλους τους αγαπημένους του καλά.

Ήταν πολύ εργατικός και μάλιστα όταν τέλειωνε το ωράριό του στο σχολείο, δούλευε και σε ζαχαροπλαστείο. Έτσι συγκέντρωνε χρήματα για να αγοράσει ένα οικόπεδο και να κατασκευάσει έναν καινούργιο σπίτι.

Εκτός από τα χρήματα που βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό, η αδελφή του ισχυρίστηκε ότι υπήρχαν άλλες 180.000 ευρώ που φυλάσσονταν στο σπίτι.

Η πλευρά της οικογένειας του θύματος, βάσει και των καταθέσεων των δυο αδελφών του,  θέλει να αποδείξει ότι η κατηγορουμένη με την βοήθεια ενός ακόμη ατόμου, που δεν έχει κατονομαστεί, ήταν αυτοί που σκότωσαν με τον άγριο αυτό τρόπο τον δάσκαλο.

Μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι υπήρξαν μάρτυρες που είδαν μια γυναίκα στο σημείο μαζί με κάποιον άνδρα να παρακολουθούν ατάραχοι το φλεγόμενο όχημα, χωρίς να κάνουν καμία κίνηση.

Οι συγγενείς του θύματος δεν μιλούν για ένα απλό έγκλημα αλλά για ένα ειδεχθές έγκλημα, κατά το οποίο οι δράστες έδεσαν τον δάσκαλο στο κάθισμα του αυτοκινήτου και τον «έψησαν» ζωντανό, όπως είπαν τα αδέλφια.

Συνολικά οι μάρτυρες που θα εξεταστούν είναι 31 και από τις δυο πλευρές, ενώ η δίκη διακόπηκε λόγω παρέλευσης του ωραρίου και θα συνεχιστεί την Πέμπτη.

aixmi-news.gr – Βάσω Βήττα

Δολοφονία δασκάλου στο Αγρίνιο: «Δεν τον σκότωσε απλά, τον έψησε ζωντανό»

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr