ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι: Τιμήθηκε ο Σπ. Μουστακλής παρουσία της κόρης του (ΦΩΤΟ)

Μεσολόγγι: Τιμήθηκε ο Σπ. Μουστακλής παρουσία της κόρης του (ΦΩΤΟ)

Μεσολόγγι: Τιμήθηκε ο Σπ. Μουστακλής παρουσία της κόρης του (ΦΩΤΟ)

Εξαιρετική και συνάμα συγκινητική ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο σε συνεργασία με το 2ο Λύκειο Μεσολογγίου και το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Προσκεκλημένη ήταν η κόρη του Σπύρου Μουστακλή, Ναταλία, η οποία με χαρά δέχθηκε να είναι παρούσα, καθώς μεγάλο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στον Μεσολογγίτη ήρωα.

Η εκδήλωση ήταν ανοικτή για το κοινό και διανθίστηκε τόσο  με καλλιτεχνική παρέμβαση από το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Μεσολογγίου όσο και με μουσικό πρόγραμμα η χορωδία του 2ου ΓΕΛ Μεσολογγίου, με  τους Αλέξανδρο Χολέβα, Αγγελική Σταθονίκου (κιθάρα), Γιώργο Χριστοδουλάκο (Μπουζούκι), Μάριο Στατογιάννη, Πρόδρομο Ζαρζάνη, Ιωάννα Τσίρκα, Έλενα Γραμμένου, Παναγιώτα Ρουσοπούλου, Μαρία-Ελένη Ζαρζάνη, Ερασμία Γαβρέλη, Αγγελική Λιναρδάτου, Μαριέτα Δεφεράνου. Την προετοιμασία της χορωδίας είχε ο Σπύρος Χολέβας, καθηγητής μουσικής, υπεύθυνος χορωδίας στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Μεσολογγίου.

Στην συνέχεια η κα Μουστακλή απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών που είχαν σχέση με τον πατέρα της και τα συναισθήματά της ως το παιδί ενός ήρωα που όμως δεν μπορούσε να έχει κοντά της όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά, εξαιτίας της αναπηρίας που του είχαν προκαλέσει οι βασανισμοί της χούντας.

Τέλος τα παιδιά της προσέφεραν ένα πορτραίτο του πατέρα της που φιλοτέχνησαν τα ίδια.

aixmi-news.gr – Βάσω Βήττα

“Οργή και αγανάκτηση” για το παλιό νοσοκομείο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr