ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΜεσολόγγι: Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκα επειδή τους αντιλήφθηκε να κλέβουν

Μεσολόγγι: Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκα επειδή τους αντιλήφθηκε να κλέβουν

Μεσολόγγι: Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκα επειδή τους αντιλήφθηκε να κλέβουν

Επίθεση από Ρομά δέχθηκε πριν από λίγη ώρα μια γυναίκα κοντά στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Όπως λέει η ίδια, ενώ ήταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, αντιλήφθηκε ότι κάποιοι ανήλικοι Ρομά είχαν πλησιάσει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και επιχειρούσαν να κλέψουν. Η ίδια κατέβηκε από το σπίτι της και προσπάθησε να τους αποτρέψει λέγοντάς τους να φύγουν από εκεί. Όμως λίγο μακρύτερα βρισκόταν ένας ενήλικας μέσα στο αυτοκίνητό του και, απ’  ότι φάνηκε στην συνέχεια, ήταν αυτός που τα περίμενε για να τα παραλάβει μετά την πράξη τους.

Όταν είδε ότι η  γυναίκα προσπαθούσε να  διώξει τα ανήλικα, βγήκε από το αυτοκίνητο και την χτύπησε με κλωτσιές, όπως ισχυρίζεται η ίδια, μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ, με αποτέλεσμα, εκτός από τον ελαφρύ τραυματισμό της, να της σπάσει το κινητό τηλέφωνο όταν είδε ότι εκείνη επιχείρησε να καλέσει την αστυνομία.

Στην συνέχεια ο Ρομά επιβίβασε τα παιδιά στο αυτοκίνητο και έφυγε από το σημείο, η αστυνομία κλήθηκε και έσπευσε για να καταγράψει το γεγονός και αναζητά τον δράστη, τον οποίο έχει ταυτοποιήσει, βάσει των περιγραφών της γυναίκας.

Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει στο Μεσολόγγι, αφού, όπως φαίνεται,  πρόκειται για άτομα γνώριμα στην αστυνομία που κατά καιρούς προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις. Πρέπει όμως να παρθούν μέτρα,  γιατί, εκτός από τις περιουσίες, κινδυνεύουν και ανθρώπινες ζωές.

aixmi-news.gr – Βάσω Βήττα

Επίδομα θέρμανσης: Ποιοι δεν το δικαιούνται (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr