ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι: Πέταξε για Αστακό το εκδοτήριο!

Μεσολόγγι: Πέταξε για Αστακό το εκδοτήριο!

Μεσολόγγι: Πέταξε για Αστακό το εκδοτήριο!

Αντί να σφυρίξει το καράβι, όπως μας διαβεβαίωνε ο απερχόμενος δήμαρχος στις 31 Μαΐου 2019, δύο μέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εκλογών, σήμερα έκανε φτερά και το περίφημο εκδοτήριο.

Ένα εκδοτήριο που στήθηκε και αυτό προεκλογικά και τροφοδότησε ελπίδες στους καλόπιστους Μεσολογγίτες οι οποίες αποδείχθηκαν φρούδες. Σήμερα λοιπόν το εκδοτήριο απομακρύνθηκε από το λιμάνι Μεσολογγίου και πληροφορίες λένε πως κατευθύνθηκε στον Αστακό. Αν όχι ο κ. Καραπάνος τουλάχιστον η εταιρία που το τοποθέτησε πρέπει να ενημερώσει το Μεσολογγίτικο κοινό για όλες τις πτυχές της υπόθεσης. Η ΑΙΧΜΗ προσπάθησε προεκλογικά να πληροφορηθεί υπεύθυνα, αλλά η επικοινωνία ήταν δύσκολη από πλευράς της εταιρίας… Ακόμη και τώρα όμως οι εμπλεκόμενοι χρωστούν μια εξήγηση στους Μεσολογγίτες.

Παράλληλα επιβεβαιώνονταν αυτοί που ήταν επιφυλακτικοί ενώ υπενθυμίζεται η δήλωση του καπετάνιου Μάκη Κατσαΐτη στο aixmi-news.gr την 1η Ιουνίου 2019 ότι δεν πρόκειται να μπει το καράβι (δείτε εδώ), δήλωση που είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών από φίλους του πρώην δημάρχου που έβλεπαν… σαμποτάζ!

Ναύπακτος: Ατύχημα στο λούνα παρκ των παζαριών – Τραυματίστηκε παιδάκι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr