Στο Μεσολόγγι ο Κ. Περγαντής Mental Trainning του Στέφανου Τσιτσιπά

Για το τέλος άφησαν τα καλύτερα οι διοργανωτές του «yes we camp» Γιώργος Πετσίνης και Γιάννης Ντζιβανάκης που πραγματοποιήθηκε στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, καθώς προτελευταία ημέρα του camp είχε «θέμα» για μικρούς και μεγάλους.

Η ημέρα ξεκίνησε με το άθλημα της τοξοβολίας από τον σύλλογο Α.Σ Προαστείου Πατρών και τον προπονητή και πρόεδρο Νοτιοδυτικής Ελλάδος Παναγιώτη Καζούρα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αθλητών, καθώς επρόκειτο για κάτι καινούργιο γι αυτούς αλλά και γενικότερα για τα Αιτωλοακαρνάνικα δεδομένα.

Η αυλαία έπεσε με την ομιλία του Κωνσταντίνου Περγαντή MSC αθλητικού ψυχολόγου και Mental Trainer του Στέφανου Τσιτσιπά προς τους γονείς με τίτλο «Η ολόπλευρη υποστήριξη των νεαρών αθλητών στην αθλητική τους προσπάθεια από τους γονείς και τους προπονητές τους».

Αν μη τι άλλο ήταν μια ημέρα που άφησε θετικές εντυπώσεις και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους δίνοντας δύναμη στους διοργανωτές για το επόμενο «yes we camp» , που μοιάζει να γίνεται θεσμός στην περιοχή μας.

Πηγή: aitosports.gr

Απόλλωνας Δοκιμίου: Ομόφωνη επανεκλογή του Χρήστου Καζαντζή στη θέση του προέδρου