Μεσολόγγι: Νέοι υποψήφιοι με την παράταξη Καραπάνου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος καλωσορίζει στο Συνδυασμό «δήμος για τα παιδιά μας», την κυρία Κατσώνη – Μεταξιώτη Ιωάννα του Δημητρίου, από τα Ελληνικά, τον Νικόλαο Φραγκούλη του Χρήστου, ελεύθερο επαγγελματία από τα Φραγκουλέικα και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού Γεώργιο Γένδουλα. 

Δήλωση Προέδρου Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού Γεώργιου Γένδουλα

gendoulas
Ο Γιώργος Γένδουλας

«Πέντε χρόνια κοινής δράσης, έργου και πρωτοβουλιών.  Πέντε χρόνια κοινών αγώνων, για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας, της βελτίωσης ποιότητας της ζωής μας, για την θεμελίωση υποδομών που στο μέλλον θα αποδείξουν τη δυναμική τους. Πιστέψαμε στο στόχο. Και τον κατακτήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του. Καταθέσαμε τις δυνάμεις μας στην υπηρεσία των συνδημοτών μας. Ότι έργο έγινε και γίνεται σήμερα, θ’ αλλάξει οριστικά την πορεία αλλά και την εικόνα του Αιτωλικού. Παρεμβάσεις που κάποτε φάνταζαν αδύνατες είναι σήμερα πραγματικότητα. Κι αυτό δεν αλλάζει. Με καθαρή συνείδηση κι έχοντας χαράξει την προσωπική μου πορεία μέσα από έναν καθημερινό  αγώνα για τα δίκαια αιτήματα του τόπου μας, απευθύνομαι στους συμπολίτες μου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης και της επικοινωνίας μας. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε δυναμικά την πορεία μας».

Νίκος Καραπάνος: Προχωράμε. Δημιουργούμε ένα καλύτερο Δήμο για τα Παιδιά μας!

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Αιτωλικού Γιώργο Γένδουλα για  την εμπιστοσύνη και την συνεργασία. Διανύσαμε μαζί ένα δύσκολο πολλές φορές δρόμο καταφέρνοντας ωστόσο να διεκδικήσουμε και να υλοποιήσουμε ένα έργο που με κάθε δικαίωμα απαιτούσεαυτός ο τόπος για πολλά χρόνια. Προχωράμε. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

katsoni
Η Ιωάννα Κατσώνη – Μεταξιώτη

fragkoulis

Ο Νικόλαος Φραγκούλης