ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο από τον Νίκο Μουρκούση

Μεσολόγγι: Ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο από τον Νίκο Μουρκούση

Μεσολόγγι: Ερωτήσεις στο δημοτικό συμβούλιο από τον Νίκο Μουρκούση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία Πολιτών” Νίκος Μουρκούσης εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:  

  1. Οι κάτοικοι της Σταμνάς διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις σχετικά με το έργο της ανάπλασης του οδοστρώματος της κεντρικής οδού του χωριού. Με υπογραφές 100 συνδημοτών κατοίκων Σταμνάς, ζητείται από την Δημοτική Αρχή να γίνει επί τόπου πλατιά ενημέρωση, σχετικά με τις ακριβείς εργασίες που προτίθεστε να υλοποιήσετε. Για ενημέρωσή σας, καταθέτω στα πρακτικά το κείμενο με τις 100 υπογραφές των κατοίκων της Σταμνάς.

Προτίθεστε να εισακούσετε την φωνή των συνδημοτών μας και να δεσμευτείτε στο να ορίσετε τακτή ημερομηνία δημόσιας ενημερωτικής συνάντησης στο χωριό;

  1. Επιθυμούμε, κ. Δήμαρχε, κατόπιν προφορικών αιτημάτων πολλών συμπολιτών μας, να έχουμε γραπτή ενημέρωση σχετικά με το ποιοι μετακλητοί ή άλλοι υπάλληλοι (όπως ειδικοί συνεργάτες, γραμματείς, κλητήρες, βοηθοί ή όπως αλλοιώς τους ονομάζετε) απασχολούνται στο Γραφείο σας, με ποια σχέση εργασίας, πως προσελήφθησαν και από που αμοίβονται.
  2. Τελευταία διαβάσαμε ότι ενισχύσατε οικονομικά και υλικά κάποια αθλητικά σωματεία. Παρακαλώ, να έχουμε πλήρη ενημέρωση ποια είναι αυτά, ποια η ενίσχυση, από ποια κονδύλια και με ποιό κριτήριο επιλέχθηκε η ενίσχυση των ανωτέρω κι όχι άλλων.
  3. Γνωρίζουμε ότι το δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου έχει εγκαταλειφθεί ως ακατάλληλο για τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Ερωτούμε, συμπεριλαμβάνεται η αποκατάσταση του χλοοτάπητα στην πρόσφατη ανάθεση των 70.000 ευρώ για συντήρηση γηπέδων και πότε θα γίνει η επισκευή-αποκατάστασή του;

Μεσολόγγι: Ο Γιάννης Ξανθούλης στη «Διέξοδο» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr