ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΜέλη ΔΕΠ του ΕΑΠ : «Πάντοτε ευπρόσδεκτος στο ΕΑΠ ο Γ. Τσιμουρής»

Μέλη ΔΕΠ του ΕΑΠ : «Πάντοτε ευπρόσδεκτος στο ΕΑΠ ο Γ. Τσιμουρής»

Μέλη ΔΕΠ του ΕΑΠ : «Πάντοτε ευπρόσδεκτος στο ΕΑΠ ο Γ. Τσιμουρής»

Ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους των μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ , στάλθηκε σήμερα προς τον πρώην Αντιπρόεδρο  Γ. Τσιμουρή, με την κατάληξη: «Πάντοτε ευπρόσδεκτος στο ΕΑΠ»

Σημειώνεται ότι ανάλογη επιστολή   με αντίστοιχο περιεχόμενο δεν έχει σταλεί σε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και μάλιστα Αντιπρόεδρο στο παρελθόν από τα μέλη ΔΕΠ ή εκπροσώπους τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ κ Τσιμουρή,

Για τα μέλη ΔΕΠ του ΕΑΠ είναι απολύτως προφανές ότι η απομάκρυνσή σας από τη Διοικούσα Επιτροπή είναι πλήρως συνδεμένη με την κρίση που προκάλεσαν στο Ίδρυμα οι εξωθεσμικές και αλλοπρόσαλλες προτάσεις ‘συνέργειας’ του ΕΑΠ με άλλα Ιδρύματα και με την αταλάντευτη συμπαράταξή σας στο πλευρό της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΕΑΠ στον αγώνα για τη διατήρηση του Ιδρύματος αμιγώς στην υπηρεσία της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η συμβολή σας στον αγώνα για την υπεράσπιση του χαρακτήρα του ΕΑΠ και της θέσης που εξέφρασε σύσσωμη η ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και η κοινωνία, ήταν για εμάς πολύτιμη.

Και είναι κοινή η διαπίστωση ότι η παρουσία σας, τόσο σε αυτή την περίσταση όσο και γενικότερα κατά τη θητεία σας στη Διοικούσα Επιτροπή, σε πείσμα των καιρών,  χαρακτηρίστηκε από υψηλό δημοκρατικό ήθος,  αξιοπρέπεια,  συνέπεια, σεμνότητα και  ακαδημαϊκότητα.

Εκ μέρους των μελών ΔΕΠ του ΕΑΠ, επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για τη θαρραλέα και ανιδιοτελή στάση σας στην πρόσφατη κρίση αλλά και για τη συνολική συνεισφορά σας στο Ίδρυμα ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Αντιπρόεδρος επί των Ακαδημαϊκών Θεμάτων.

Εκφράζοντας το γενικότερο αίσθημα, σας διαβεβαιώνω ότι είστε πάντοτε ευπρόσδεκτος στο ΕΑΠ με οποιαδήποτε ιδιότητα και σας εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε να κάνετε στη συνέχεια.

Συναδελφικά,

Αυγουστίνος Ι Δημητράς

Εκπρόσωπος των μελών ΔΕΠ στη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ

esos.gr

Ποια θα είναι τελικά η εξεταστέα ύλη της Γ΄ Λυκείου;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr