ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜεγάλο θέμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ οι μεταγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλο θέμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ οι μεταγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλο θέμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ οι μεταγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ

Με άρωμα ΠΑΣΟΚ η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζουν πολλοί που βλέπουν τις τελευταίες μέρες τον Αλέξη να προχωρά σε μεταγραφές.

Η κατάσταση που τείνει να παγιωθεί δείχνει να δημιουργεί μεγάλο θέμα στο εσωτερικό του πάλαι ποτέ Κινήματος, αφού μετά το συνέδριό του κάποιοι αποχαιρέτησαν την Φώφη Γεννηματά και άνοιξαν πανιά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα σχόλια στα social media δίνουν και παίρνουν με αρκετούς, μεταξύ αυτών και ενός Αιτωλοακαρνάνα πρώην πολιτευτή να σχολιάζει αιχμηρά στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Πρόκειται για τον Θανάση Κατερινόπουλο ο οποίος έγραψε: «Διαβάζοντας την Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς έκπληξη διαπίστωσα ότι σ’ αυτή συμμετέχουν πολλά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πολλοί από αυτούς είχαν διατελέσει σε κυβερνητικές θέσεις στο παρελθόν και όχι μόνο επί Κυβερνήσεως ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αλλά και επί ΣΗΜΙΤΗ και ΑΝΔΡΕΑ. Μάλιστα επειδή γνωριζόμαστε πολύ καλά με πολλούς,δεν ΞΕΧΝΩ ότι η πλειοψηφία τους ήταν, ΑΝΔΡΕΪΚΟΤΕΡΟΙ του ΑΝΔΡΕΑ, ΣΗΜΙΤΗΚΟΤΕΡΟΙ του ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΚΩΤΕΡΟΙ. του ΓΙΩΡΓΟΥ. Με λίγα λόγια ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ για την καρέκλα. Ρε γ@@@το. Ε, λοιπόν σήμερα αυτοί έρχονται να μας πουν ότι αύριο θα φτιάξουν τη Νέα Ελλάδα; Τι στο διάολο έκαναν στο παρελθόν για την Ελλάδα όταν είχαν θέσεις ευθύνης; Προφανώς, Δούλευαν για την πάρτη τους. Και εμάς μας Δούλευαν. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!»

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Πανιώνιος: Αποθέωση στο τέλος για τους παίκτες του Παπαβασιλείου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr