Μεγάλη η προσέλευση στην κοπή της πίτας της Αερολέσχης Αγρινίου (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 4/2/2017 η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2018 απο την Αερολέσχη Αγρινίου στον χώρο του παλαιού πολιτικού αεροδρομίου Αγρινίου όπου βρίσκετε και το ανακαινισθέν εντευκτηριό της.

Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός για την συγκεκριμένη εκδήλωση καθότι έβρεχε, πολλά μέλη της λέσχης καί φίλοι του Αεραθλητισμού παρευρέθηκαν καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων και αρχών της περιοχής και μέλη άλλων Αερολεσχών απο όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν :  Από τον Δήμο Αγρινίου η Κα Ολγα Σαλακίδου, από την Δ/νση Αστυνομίας ο Κος Πετσίνης Παναγιώτης, από την Πυροβεστική Υπηρεσία  ο Κος Μπόκας Χριστόφορος, από το Αεροπορικό απόσπασμα (πρώην 132 ΣΜ), ο ΚοςΧουλιάρας Κων/νος, από την Αερολέσχη Δυτικής Αττικής, ο Κος Πάντος Θεόδωροςμε δύο ακόμη μέλη, από την Αερολέσχη Αράξου, ο κος Τακόπουλος Γεώργιος, από την Αερολέσχη Μεσολογγίου, ο κος Πρεβεζάνος Βασίλειος. Χαιρετισμό απέστειλε και ο πρόεδρος της ΕΛΑΟ (Ελληνική Αεροπορική Ομοσπονδία) Νικόλαος Μαρκάκης ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου Κος Σβόλης Αθανάσιος, αφού παρουσίασε τα μέλη του Δ/Σ της λέσχης, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους που τίμησαν την λέσχη με την παρουσία τους. Στην συνέχεια έκανε μια σύντομη ιστορική  αναδρομή στην δράση της Αερολέσχης καθώς και στις τελευταίες δραστηριότητες  αυτής. Την κοπή της πίτας την ξεκίνησε η κα Ολγα Σαλακίδου η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της υπενθύμισε τις καλές σχέσεις του Δήμου Αγρινίου με την Αερολέσχη καθώς και την άριστη συνεργασία μαζί τους σε διάφορους τομείς. Η κοπή της πίτας ολοκληρώθηκε από τις παρευρισκόμενες κυρίες. Το φλουρί δεν βρέθηκε, ωστόσο όπως είχε ανακοινωθεί, έγινε για τους μικρούς φίλους που παρευρέθηκαν, κλήρωση με δώρο έκπληξη ένα Drone, το οποίο το κέρδισε η μικρή Ελπίδα Σπυροπούλου.

Δείτε βίντεο και φώτο απο την εκδήλωση:

pita-aerolesxis7

pita-aerolesxis1

pita-aerolesxis2

pita-aerolesxis3

pita-aerolesxis4

pita-aerolesxis5

pita-aerolesxis6

Αιτωλοακαρνανία: Ευτυχισμένη μανούλα η πρώην βουλευτής Νίκη Φούντα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)